Η Ευκλείδης ΑΤΕ για την αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2003 12:07

Η διοίκηση της εταιρείας Ευκλείδης μετά την έκδοση της από 09.12.2003 απόφασης του Προέδρου του Δ.Σ, του Χ.Α., σύμφωνα με την οποία, με βάση τα στοιχεία που τέθηκαν επί του παρόντος υπόψη του, η μετοχή της εταιρίας τίθεται σε προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό:

1. Η πρωτόδικη απόφαση, η οποία δεν είναι τελεσίδικη, εκδόθηκε επί της από 28.03.2003 αιτήσεως του Γεωργίου και Ελένης Αρφάνη, ως μετόχων της απορροφηθείσας εταιρίας ΕΤΕΠ. Στο ιστορικό και αιτιολογικό της μέρος η απόφαση αυτή αναφέρεται σε λόγους των αιτούντων που κρίθηκαν παρεμπιπτόντως από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο και ανάγονται σε παλαιές Γενικές Συνελεύσεις των ετών 1999 και 2000, και σε παλαιές διαμάχες μεταξύ των κληρονόμων Χρήστου Αρφάνη και Νίκου Χιώνη. Οι διαμάχες αυτές των παλαιών μετόχων ενώ δεν έχουν σχέση με τη σύμβαση συγχώνευσης της εταιρίας μας η οποία εγκρίθηκε στις 24.09.2002, παραδόξως ελήφθησαν υπόψη από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο.

2. Για τη συγχώνευση της εταιρίας έχουν εκδοθεί αρμοδίως διοικητικές πράξεις, κατά των οποίων ουδέν ένδικο μέσο ασκήθηκε, με συνέπεια να μην θίγεται το κύρος τους, από την εκδοθείσα πρωτόδικη απόφαση.

3. Κατά, της κατά πάντα, εσφαλμένης πρωτόδικης απόφασης, η εταιρία έχει ασκήσει Έφεση προ πάσης επιδόσεώς της.

4. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η εταιρία μας θα περιφρουρήσει με κάθε νόμιμο τρόπο τα συμφέροντα αυτής και των μετόχων της, οι όποιες διαφορές μεταξύ των παλαιών μετόχων, ακόμη και αν εγείρουν μεταξύ τους θέματα αποζημιώσεων, τα οποία θα κριθούν από τα αρμόδια δικαστήρια, δεν αλλάζουν το γεγονός ότι οι σχετικές αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων της εταιρίας ΕΤΕΠ έχουν ληφθεί νομίμως και έχουν εγκριθεί από τις αρμόδιες εποπτεύουσες αρχές και παράγουν τα έννομα αποτελέσματά τους.

5. Η εταιρία μας θα συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της με τη συνέπεια και αποτελεσματικότητα που την χαρακτηρίζουν με μοναδικό στόχο τη βελτίωση της πορείας της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα