Ιντραλότ Α.Ε.: Υπογραφή σύμβασης με την κρατική λοταρία της Νεμπράσκα (ΗΠΑ)

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2003 15:32

Σύμβαση για την προμήθεια ενός ολοκληρωμένου on-line συστήματος διαχείρισης και την παροχή υπηρεσιών, υπέγραψε η Intralot και η θυγατρική της εταιρεία στις ΗΠΑ Intralot Inc με την κρατική λοταρία της πολιτείας της Νεμπράσκα.

Η Intralot κατέστη η πρώτη μη-αμερικανική εταιρεία που διεισδύει στην πολύ μεγάλη και υποσχόμενη αγορά της Βορείου Αμερικής, μεγέθους 50 δισ. δολαρίων ΗΠΑ ετησίως.

Η σύμβαση υπεγράφη μετά από διαγωνισμό, στον οποίο η Intralot Inc. ανεδείχθη πρώτος μειοδότης. Μετά τις σχετικές διαπραγματεύσεις, καθώς και τον ενδελεχή έλεγχο των εταιρειών και των στελεχών του Ομίλου σε θέματα διαφάνειας, αξιοπιστίας και ασφάλειας, υπεγράφη η σύμβαση που σηματοδοτεί την είσοδο της Intralot Inc. στην αμερικανική αγορά.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι επτά (7) χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης για δύο (2) χρόνια και περιλαμβάνει την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία ενός ολοκληρωμένου κεντρικού συστήματος βασισμένο στην πλατφόρμα LOTOS, την εγκατάσταση και συντήρηση 1.500 τερματικών Coronis, την ανάπτυξη ενός δορυφορικού δικτύου τηλεπικοινωνιών (VSAT), καθώς και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα marketing και εισαγωγής νέων παιχνιδιών.

Η έναρξη λειτουργίας του συστήματος της Intralot θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου 2004, καθώς θα γίνει αυτόματα η μετατροπή από το παλιό σύστημα άλλου προμηθευτή στο καινούργιο. Επισημαίνεται ότι η πολιτεία της Νεμπράσκα έχει πληθυσμό 1.7 εκατομμύρια κατοίκους και παρουσιάζει από τα χαμηλότερα ποσοστά κατανάλωσης σε τυχερά παιχνίδια στην αμερικανική αγορά.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, στην εκλογή της Intralot καθοριστικό ρόλο έπαιξε η σημαντική τεχνογνωσία της εταιρείας στην ανάπτυξη και προώθηση σύγχρονων μεθόδων marketing και σχεδιασμού νέων παιχνιδιών.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Intralot και προσβλέπουμε στην αξιοποίηση της υψηλής τεχνολογίας που διαθέτει η εταιρεία για να αυξήσουμε τα έσοδα της λοταρίας και, κατά συνέπεια, τα έσοδα για τους κοινωφελείς σκοπούς της πολιτείας της Νεμπράσκα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γενικός Διευθυντής της Λοταρίας της Νεμπράσκα, κ. Jim Quinn, κατά την υπογραφή της σύμβασης, που έλαβε χώρα στα γραφεία της λοταρίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα