Τα νέα εγκεκριμένα τιμολόγια του ΟΤΕ

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2003 21:53

Εγκρίθηκαν από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), κατόπιν τροποποιήσεων, τα προτεινόμενα από τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος (ΟΤΕ) τιμολόγια φωνητικής τηλεφωνίας.

Τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων τιμολογίων, που θα ισχύσουν από 31 Δεκεμβρίου 2003, είναι: η χρέωση ανά δευτερόλεπτο με εισαγωγή ελάχιστου χρόνου ομιλίας και με καθιέρωση επιλογής για τους πελάτες 4 ζωνών μειωμένης χρέωσης (ημερήσια έως 20.00, βραδινή έως 08.00, Σάββατο και Κυριακή). Παράλληλα, τα εξειδικευμένα οικονομικά προγράμματα, για οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, θα προσφέρουν επιπλέον εκπτώσεις έως και 35% ανάλογα με το ύψος της τηλεπικοινωνιακής τους κίνησης. Επίσης, θα υπάρξει αναπροσαρμογή του παγίου κατά 0,51€.

Στην αστική τηλεφωνία, η χρέωση για τα δύο πρώτα λεπτά ομιλίας είναι ανά λεπτό και στοιχίζει 0,026 ευρώ/λεπτό. Στην υπεραστική τηλεφωνία, η χρέωση την Κυριακή είναι η ίδια με την αντίστοιχη της αστικής. Τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο μετά την ολοκλήρωση της πρώτης μονάδας, η οποία τιμολογείται προς 0,026 ευρώ. Στις διεθνείς κλήσεις δεν υπάρχει ελάχιστη χρέωση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα