Interfish: Συμφωνία για την εξαγορά της Τρίαινα

Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2003 18:08

Στην υπογραφή συμφωνίας εξαγοράς της Τρίαινα ΑΕ Ιχθυοκαλλιέργειες προχώρησε η Interfish Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΕ. Η εν λόγω συμφωνία πρόκειται να ολοκληρωθεί και τυπικά εντός των επόμενων ημερών.

Η Τρίαινα ΑΕ Ιχθυοκαλλιέργειες βρίσκεται ήδη στη διαδικασία απορρόφησης της ομοειδούς επιχείρησης Σκουλικα Ευαγγελία Ιχθυοκαλλιέργειες.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση προς τις χρηματιστηριακές αρχές, μετά την ολοκλήρωση της απορρόφησης έχει προσυμφωνηθεί η εξαγορά από την Interfish όσων νέων μετοχών προκύψουν, έτσι ώστε, να είναι και να παραμείνει κατόπιν και αυτής της διαδικασίας η μοναδική μέτοχος της Τρίαινα Ιχθυοκαλλιέργειες. Οι εν λόγω εταιρείες διαθέτουν πλωτές και χερσαίες εγκαταστάσεις πάχυνσης ψαριών στην περιοχή Αλιβερίου του νοτίου Ευβοϊκού κόλπου.

Παράλληλα, θα ολοκληρωθούν προγραμματισμένες επενδύσεις της Τρίαινα Ιχθυοκαλλιέργειες που περιλαμβάνουν: Την κατασκευή νέου σύγχρονου συσκευαστηρίου ψαριών, νέου ιχθυογεννητικού σταθμού και μονάδας προπάχυνσης και τέλος την ίδρυση των δύο νέων μονάδων πάχυνσης στην ίδια περιοχή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα