ΟΤΕ: Μείωση των τιμών στις κλήσεις από σταθερό σε κινητά

Από 31/12 σε ισχύ τα νέα μειωμένα τιμολόγια
Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2003 14:49

Μεγαλύτερες μειώσεις στις κλήσεις από σταθερό προς κινητά ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΤΕ. Συγκεκριμένα, για κλήσεις από σταθερό ΟΤΕ προς κινητό (Cosmote, Q-Telecom, Telestet, Vodafone) ο χρόνος ελάχιστης χρέωσης μειώνεται στα 30 δευτερόλεπτα.

Επιπλέον, η ελάχιστη χρέωση στο μερίδιο του ΟΤΕ, από 0,026 € για τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα, διαμορφώνεται σε 0,020 € για τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα και μετά εφαρμόζεται χρέωση ανά δευτερόλεπτο με τιμή 0,04 € ανά λεπτό ομιλίας, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί. Η μέση μείωση στο μερίδιο του ΟΤΕ ανέρχεται πλέον σε 34%.

Αποτέλεσμα των παραπάνω τιμολογιακών μεταβολών είναι συνολική μέση μείωση στη χρέωση των κλήσεων από σταθερό ΟΤΕ προς κινητό που ανέρχεται σε 10%.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και σύμφωνα με τα νέα τιμολόγια που τίθενται σε ισχύ από αύριο 31 Δεκεμβρίου 2003, στις αστικές κλήσεις παραμένει χρέωση 0,026€ ανά λεπτό ομιλίας για τα 2 πρώτα λεπτά και μετά ισχύει χρέωση ανά δευτερόλεπτο ανάλογα με τη ζώνη χρέωσης - Ημέρα, Βράδυ, Σάββατο, Κυριακή. Επίσης, στις υπεραστικές κλήσεις ισχύει χρέωση 0,026€ για τα πρώτα 25 δευτερόλεπτα χρόνου ομιλίας την ημέρα, 28 δευτερόλεπτα το βράδυ και το Σάββατο και μετά ισχύει χρέωση ανά δευτερόλεπτο ανάλογα με τη ζώνη χρέωσης. Την Κυριακή οι υπεραστικές κλήσεις θα χρεώνονται ως αστικές.

Τέλος, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τα νέα διευρυμένα οικονομικά προγράμματα ΟΤΕπιλογές και ΟΤΕπιχειρώ, τα οποία προσφέρουν επιπλέον μειώσεις μέχρι και 35% σε αστικές, υπεραστικές, διεθνείς και κλήσεις προς κινητό καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες των οικιακών, επιχειρησιακών και εταιρικών πελατών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα