Προς συμφωνία συγχώνευσης βαδίζουν LogicDIS και Information Dynamics

Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2002 12:29

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις για το ενδεχόμενο συγχώνευσης της LogicDIS και της Information Dynamics, με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη. Oπως ανακοινώθηκε σχετικά με βάση τις μέχρι στιγμής επαφές οι δύο διοικήσεις εκτιμούν ότι το πλαίσιο της συμφωνίας θα έχει ολοκληρωθεί και θα μπορεί να τεθεί υπ'όψιν των διοικητικών συμβουλίων για κατ'αρχήν έγκριση την επόμενη εβδομάδα.

Η LogicDIS είναι εισηγμένη στο ΧΑΑ και δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και ιδιαίτερα στον τομέα του λογισμικού και των ολοκληρωμένων επιχειρηματικών λύσεων. Στην LogicDIS που μαζί με τις θυγατρικές της αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους στην πληροφορική στην Ελλάδα συμμετέχει ως στρατηγικός εταίρος και η Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias.

Η Information Dynamics είναι από τις δυναμικότερες και γρηγορότερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο της πληροφορικής με σημαντική παρουσία στον χώρο των μεγάλων έργων του δημόσιου τομέα, των λύσεων CRM (Customer Relationship Management) και των λύσεων ηλεκτρονικού επιχειρείν. Στην εταιρεία συμμετέχει Fund της GLOBAL FINANCE με ποσοστό περίπου 25%. Για το έτος 2001 που μόλις έληξε τα στελέχη της Information Dynamics εκτιμούν ότι οι πωλήσεις θα ανέλθουν στο ύψος των 3,4 δισ. δρχ. και τα προ φόρων κέρδη σε τουλάχιστον 800 εκατ. δρχ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα