Εκκαθαρίζεται η Ramnet Design

Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2002 21:33

Σε εκκαθάριση έχει τεθεί από την 1η Ιανουαρίου 2002 η Ramnet Design, στην οποία συμμετείχαν οι εταιρείες ΔΟΛ Digital ΑΕ με ποσοστό 35%, Altec με 35% και Ιnfoquest με 30%.

Η εταιρεία είχε ιδρυθεί το 1999 με σκοπό να δραστηριοποιηθεί στην αγορά του διαδικτύου και της ηλεκτρονικής διαφήμισης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που απέστειλε στο χρηματιστήριο η διοίκηση της Altec και του ΔΟΛ, στην απόφαση για τη λύση και εκκαθάριση της εταιρείας, συνέβαλαν οι μη αναμενόμενες εξελίξεις στο χώρο του Ιnternet, τα υψηλά κόστη αλλά και η έλλειψη απόδοσης της επένδυσης.

Μετά την εκκαθάριση της εταιρείας η Altec υποστηρίζει ότι θα λάβει πίσω τουλάχιστον το τίμημα που είχε καταβάλει για την απόκτηση του ποσοστού συμμετοχής της στο κεφάλαιο αυτής, ενώ διευκρινίζει ότι τα αποτελέσματα της εταιρείας δεν αθροίζονται στα ενοποιημένα στοιχεία της Altec.

Η διοίκηση του ΔΟΛ εκτιμά ότι το ποσό που θα εισπράξει η ΔΟΛ Digital, μετά την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης, θα ανέλθει τουλάχιστον στην αξία κτήσεως της Ramnet Design, δηλαδή σε περίπου 100 εκατ. δρχ.

Επισημαίνεται ότι η ΑΕ Ramnet Design δεν συμμετείχε στις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της ΑΕ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΟΥΕΣ



Σχολιασμένα