Από 1/2 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Επενδύσεις στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις»

Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2002 16:04

Από την 1η Φεβρουαρίου του 2002 αρχίζει η υποβολή των αιτήσεων ενδιαφέροντος για τους υποψήφιους που θέλουν ενταχτούν στο Πρόγραμμα «Επενδύσεις στις Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις και Σχέδια Βελτίωσης».

Το συνολικό ύψος της συγκεκριμένης δράσης ανέρχεται στο ποσό των 543,62 εκατ. ευρώ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους. Η υλοποίηση του σχετικού Προγράμματος το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη – Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου 2000 – 2006» του Γ' ΚΠΣ αποφασίσθηκε από το υπουργείο Γεωργίας σε σύσκεψη υπό τον υπουργό Γ. Δρυ και τη συμμετοχή των Γενικών Γραμματέων Α. Κόρακα και Π. Κολύρη, του Ειδικού Γραμματέα Ξ. Λουράντου και υπηρεσιακών παραγόντων των αρμοδίων διευθύνσεων.

Υπενθυμίζεται ότι το Πρόγραμμα «Επενδύσεις στις Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις και Σχέδια Βελτίωσης» θα έχει πεδίο εφαρμογής σε όλη τη χώρα, αφού περιλαμβάνει μια σειρά δραστηριοτήτων για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη του αγροτικού χώρου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τους φακέλους υποψηφιότητας και το λοιπό πληροφοριακό υλικό με τις οδηγίες συμπλήρωσής των φακέλων από τις Γενικές Γραμματείες των Περιφερειών, τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τους Καποδιστριακούς Δήμους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα