ΧΑΑ-Γενικές συνελεύσεις

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2002 16:14

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16/1/2002, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στην έδρα της εταιρίας επί της οδού Αγ. Παρασκευής 40, στον Δήμο Περιστερίου Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Επικύρωση εκλογής μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, γενομένης από το Διοικητικό Συμβούλιο. 2. Ενημέρωση και έγκριση αλλαγής του τρόπου διάθεσης αντληθέντων κεφαλαίων. 3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής σε 340,75 δρχ. με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών κατά τις διατάξεις του Ν. 2842/2000 και έκφραση της αξίας αυτής σε ευρώ και συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού και έκφραση του μετοχικού κεφαλαίου σε ευρώ. 4. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε.

Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 25/1/2002, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00, στα γραφεία της εταιρίας, οδός Αριστοτέλους 95, στις Αχαρνές Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Επέκταση του εταιρικού σκοπού με προσθήκη νέων σκοπών και δραστηριοτήτων σε νέους κλάδους και νέα προϊόντα και τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρίας.

2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών με έκδοση αφ' ενός νέων μετοχών υπέρ των παλαιών μετόχων κατά την αναλογία συμμετοχής τους στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας και αφ' ετέρου με έκδοση αριθμού μετοχών υπέρ τρίτων (προσωπικού και συνεργατών της εταιρίας αφ' ενός και στρατηγικών επενδυτών αφ' ετέρου) με ταυτόχρονο μερικό περιορισμό, ως προς τις μετοχές αυτές και μόνο, των παλαιών μετόχων από το δικαίωμα προτιμήσεως τους.

3. Τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του καταστατικού της εταιρίας περί μετοχικού κεφαλαίου λόγω της επί του αμέσως ανωτέρω θέματος αποφάσεως περί αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

4. Εγκρίσεις μεταβολών του ποσοστού συμμετοχής της εταιρίας σε εταιρίες στο κεφάλαιο των οποίων μετέχει.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΙΟΝ



Σχολιασμένα