Κυπριακές Αερογραμμές: Προς σύσταση θυγατρικής στην Ελλάδα

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2002 12:24
UPD:12:52

Στην τελική ευθεία υλοποίησης εισήλθε το θέμα της δημιουργίας θυγατρικής εταιρείας των Κυπριακών Αερογραμμών στην Ελλάδα, με έδρα το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Οπως δήλωσε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας Χάρης Λοϊζίδης, μέσα σε αυτά τα πλαίσια θα υπάρξει συνέχιση των επαφών που άρχισαν στην Ελλάδα. Εκτίμηση της εταιρείας, δήλωσε ο κ. Λοϊζίδης, είναι ότι η ελληνική αγορά χρειάζεται ακόμη μία εταιρεία για να καλύψει το αεροπορικό προϊόν της χώρας και ειδικά ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι οι Κυπριακές Αερογραμμές μπορούν να επεκταθούν σιγά σιγά και στον ευρωπαϊκό χώρο. Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών ανέφερε εξάλλου οτι η εταιρεία, παρόλο που δεν ήταν στις προτεραιότητες της, αναζητά λόγω Ε.Ε., συνεργάτες εξ Ελλάδος για να καλύψουν την προϋπόθεση του κοινοτικού συνεταίρου, ώστε να μπορέσει η εταιρεία να συσταθεί και να αποκτήσει όλα τα δικαιώματα μιας ευρωπαϊκής εταιρείας. Είπε επίσης οτι οι Κυπριακές Αερογραμμές δεν θα αναμένουν την ημερομηνία ένταξης της Κύπρου στην Ε.Ε. για την ίδρυση της εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα