European Dynamics: Oλοκλήρωσε έργο στην Ωμέγα Τράπεζα

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2002 14:52

H European Dynamics ολοκλήρωσε την υποδομή πληροφορικής των κεντρικών γραφείων και του δικτύου καταστημάτων της Ωμέγα Τράπεζας.

Το έργο αφορούσε στην προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση του εξοπλισμού πληροφορικής της Τράπεζας σε εννέα διαφορετικά σημεία (Μηχανογραφικό Κέντρο, Κέντρο Διοίκησης και επτά υποκαταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ηράκλειο), στην παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης καθώς και στη διαμόρφωση του μηχανογραφικού κέντρου.

Για την εγκατάσταση της Κεντρικής Τραπεζικής Εφαρμογής χρησιμοποιήθηκε server ΙΒΜ AS/400, ενώ για τις υπόλοιπες λειτουργίες επιλέχθηκαν λύσεις βασισμένες σε servers, PC's, SAN (storage area network) και σύστημα back-υρ της ΙΒΜ.

Επίσης, ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και παραμετροποίηση περιβάλλοντος Windows 2000, ενώ ολοκληρώθηκε και η διαμόρφωση του Μηχανογραφικού Κέντρου της Τράπεζας (κατασκευή του computer room, δομημένη καλωδίωση του κτιρίου, προμήθεια UPS, εγκατάσταση, κλιματισμού και συστημάτων ασφαλείας).

Σημειώνεται ότι η European Dynamics διαθέτει εμπειρία στην υλοποίηση έργων μηχανοργάνωσης σε οργανισμούς και εταιρείες του χρηματοπιστωτικού τομέα. Ενδεικτικά αναφέρονται το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών και οι εταιρείες ΑΒΝ AMRO Bank, ΑΒΝ AMRO Χρηματιστηριακή, Τράπεζα Πειραιώς και Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα