Ο ΕΟΤ χορηγός στο δελτίο καιρού του CNN

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2002 18:42

Ο Ελληνικός Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) αναλαμβάνει τη χορηγία του δελτίου καιρού του CNN, μετά από αποκλειστική συμφωνία με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Σκοπός της διαφημιστικής αυτής εκστρατείας είναι να αναβαθμιστεί η εικόνα της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Η συμφωνία θα ισχύσει αρχικά για τέσσερις μήνες, αρχής γενομένης από τις 28 Ιανουαρίου και το μεγαλύτερο βάρος θα δοθεί τις τρεις πρώτες εβδομάδες. Μετά από κάθε δελτίο καιρού θα προβάλλεται ένα εμβόλιμο μήνυμα δέκα δευτερολέπτων, που θα αναφέρει ότι η ενημέρωση του καιρού είναι χορηγία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού» και θα ακολουθεί μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων του ΕΟΤ. Στο διάστημα των τεσσάρων μηνών θα καλυφθούν από την ελληνική χορηγία πάνω από 500 δελτία καιρού.

«Η ενημέρωση του καιρού έχει πραγματικά παγκόσμια απήχηση. Η εμπλοκή του ΕΟΤ σε αυτές τις εκπομπές θα επιτρέψει στον ελληνικό οργανισμό να έχει μεγάλης συχνότητας προβολή σε όλη την περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Αφρικής, όλη την εβδομάδα», δήλωσε ο Κέβιν Ράζβι, αντιπρόεδρος των διαφημιστικών πωλήσεων της TBS International, μητρικής του CNN.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα