Ανανέωσε τη συνεργασία της η Hertz με τον ΟΣΕ

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2002 12:46

Στην ανανέωση της συνεργασίας τους προχώρησαν η εταιρεία Hertz και ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), συνεχίζοντας έτσι το πρόγραμμα της εταιρίας «Rail & Drive», που είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης συνεργασίας της εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων στην Ελλάδα με τον ΟΣΕ. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η υπηρεσία αυτή της Hertz δίνει την δυνατότητα στους επιβάτες του Intercity, με κρατήσεις αυτοκινήτων από την Hertz να παραλαμβάνουν το αυτοκίνητο κατά την άφιξή τους και να το παραδίδουν κατά την αναχώρησή τους αντιστοίχως, στους σταθμούς της Αθήνας, της Πάτρας, της Λάρισας, του Βόλου και της Θεσσαλονίκης για να συνεχίσουν το ταξείδι τους. Η υπηρεσία αυτή, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, διευκολύνει την κυκλοφορία στα εθνικά δίκτυα της χώρας, ενώ καθιστά το ταξείδι ασφαλέστερο και πιο ξεκούραστο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Intercity οι υπάλληλοι της Hertz, σε συγκεκριμένα σημεία συνάντησης που υπάρχουν σε κάθε σταθμό, θα παραλαμβάνουν και θα παραδίδουν στους πελάτες που έχουν κάνει κράτηση τα αυτοκίνητα.

Στην Ελλάδα η εταιρεία κατέχει την πρώτη θέση στον κλάδο και διαθέτει περισσότερα από 17.000 αυτοκίνητα, τα οποία διακινούνται από 110 υποκαταστήματα που καλύπτουν όλες τις τουριστικές και εμπορικές περιοχές της χώρας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΟΕΛ



Σχολιασμένα