Sanyo : Συμφωνία για εκμετάλλευση φυσικού αερίου στην Ουκρανία

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2002 14:04

Σε νέα συμφωνία για τη συμμετοχή της στην εκμετάλλευση κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην Ουκρανία, προχώρησε η Exploinvest Ltd., θυγατρική κατά 100% της Sanyo Hellas Holding S.A. Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, η εταιρεία υπέγραψε συμφωνία με την αμερικανική C & A Group LLC για την ίδρυση κοινής εταιρείας, με σκοπό την εκμετάλλευση υποθαλάσσιων κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην Κριμαία. Ηδη, έχουν προχωρήσει οι απαραίτητες γεωλογικές έρευνες και οι διαδικασίες για τις σχετικές άδειες.

Τα ίδια κεφάλαια της νέας εταιρείας προβλέπεται να ανέλθουν μέσα στο 2002 στα 11 εκατ. δολ. Η Exploinvest Ltd. θα συμμετέχει με 50% στη νέα εταιρεία και η συμμετοχή της στο κεφάλαιο θα καλυφθεί από το προϊόν πώλησής της κατά 30% συμμετοχής της στην εταιρεία CJC Plast, η οποία δραστηριοποιείται στην περιοχή της Πολτάβα και στην οποία η εταιρεία συμμετείχε από το 1999.

Η διαδικασία για την ίδρυση της νέας εταιρείας θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο, οπότε θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις για τα υπό εκμετάλλευση κοιτάσματα και τη διαμόρφωση του επιχειρησιακού πλάνου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα