ΧΑΑ - Γενικές συνελεύσεις

Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2002 16:58

ΚΩΝ. ΚΑΡΔΑΣΙΛΑΡΗΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε.Β.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 22/2/2002, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, οδός Ορφέως 152, 118 55 Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Με σκοπό την επανεξέταση του θέματος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας σε ότι αφορά την κατάργηση ή όχι του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων και την μετάταξη της εταιρίας στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.Α.: Ανάκληση των αποφάσεων της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 24/9/2001 που αφορούσαν: α) την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με μετρητά, με την έκδοση 3.100.000 κοινών ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας 100 δρχ. η κάθε μία. β) την κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετοχών στην ανωτέρω αύξηση υπέρ των νέων μετοχών. γ) την μετάταξη της εταιρίας από την Παράλληλη Αγορά στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.Α. δ) την τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας λόγω της παραπάνω αύξησης. ε) την παροχή εξουσιοδότησης προς το Δ.Σ. για τον καθορισμό τιμής διάθεσης σε συνεργασία με τον κύριο Ανάδοχο Εκδοσης. στ) την επικαιροποίηση του επενδυτικού προγράμματος της εταιρίας όπως έχει διαμορφωθεί μετά την Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 25/4/2001. 2. Εκφραση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας σε ευρώ, δυνάμει του Ν. 2842/2000. Τροποποίηση των σχετικών άρθρων του καταστατικού και έγκριση αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσό της διαφοράς, η οποία θα προκύψει από την έκφραση του μετοχικού κεφαλαίου σε ευρώ. 3. Εγκριση αγοράς ιδίων μετοχών της εταιρίας. 4. Λοιπές ανακοινώσεις.

ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 22/2/2002, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00, στα γραφεία της εταιρίας στην Αδριανή Ν. Δράμας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 2. Μετάθεση της λήξης της τρέχουσας διαχειριστικής περιόδου από 30/6/2002 σε 31/12/2002 και τροποποίηση των σχετικών διατάξεων του καταστατικού. 3. Μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής με διάθεση δωρεάν μετοχών και τροποποίηση των σχετικών διατάξεων του καταστατικού. 4. Παροχή αδείας στα μέλη του Δ.Σ. και στα Διευθυντικά στελέχη της εταιρίας να μετέχουν σε εταιρίες οι οποίες επιδιώκουν όμοιο ή παρεμφερή σκοπό.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΤΗΛΑ



Σχολιασμένα