Απώλειες στη Wall Street

Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2002 17:50

Απώλειες καταγράφουν αυτή την ώρα οι βασικοί χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη, καθώς τα καλύτερα των προβλέψεων αποτελέσματα της Cisco και τα θετικά νέα από το χώρο της οικονομίας δεν στάθηκαν ικανά να αφυπνίσουν το επενδυτικό ενδιαφέρον και να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα των τελευταίων συνεδριάσεων.

Αυτή την ώρα ο Dow Jones βρίσκεται στις 9.646,34 μονάδες μειωμένος κατά 0,40%, ο Nasdaq στις 1.815 μονάδες με απώλειες 1,45% και ο S&P 500 στις 1.081 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,75%.

H διοίκηση της Cisco Systems, του μεγαλύτερου κατασκευαστή εξοπλισμού δικτύωσης υπολογιστών στον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα ότι οι παραγγελίες, τα κέρδη και οι πωλήσεις της εταιρείας στο δεύτερο οικονομικό τρίμηνο ξεπέρασαν τις προβλέψεις.

Τα αναλυτικά οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας στο παραπάνω χρονικό διάστημα θα δοθούν στη δημοσιότητα μετά τη λήξη της σημερινής συνεδρίασης του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης. Αυτή την ώρα η μετοχή της εταιρείας ενισχύεται κατά 0,98%.

Αντιθέτως, απώλειες καταγράφει η μετοχή της PepsiCo παρά το γεγονός ότι στο τέταρτο τρίμηνο τα καθαρά κέρδη της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 16%.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το χώρο της οικονομίας, το αμερικανικό υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε πριν από την έναρξη της συνεδρίασης ότι η παραγωγικότητα στις ΗΠΑ αυξήθηκε στο τέταρτο τρίμηνο κατά 3,5%.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα