Συμφωνία του ομίλου Πουλιάδη με τη Vivodi Telecom

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2002 19:22

Σε στρατηγική συμφωνία στο χώρο των τηλεπικοινωνιών προχώρησε ο όμιλος Πουλιάδη με τη Vivodi Τηλεπικοινωνίες ΑΕ. Η συμφωνία αφορά στην προώθηση στην ελληνική αγορά της νέας τηλεφωνικής κάρτας προπληρωμένου χρόνου ομιλίας της Vivodi μέσω του δικτύου Πουλιάδη.

Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει και την υπηρεσία Vivodi Freefone card για τη διάθεση μέσω του ομίλου και διαφημιστικών καρτών σε εταιρείες.

Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας θα παρέχεται σε εταιρείες η δυνατότητα της διαφημιστικής προβολής τους τόσο στην όψη της κάρτας, όσο και μέσω ηχητικών μηνυμάτων που μεταδίδονται πριν την πραγματοποίηση κάθε κλήσης.

Η κάρτα προπληρωμένου χρόνου «Τηλεχρόνος» κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά από την 1η Ιανουαρίου. Παρέχει στους χρήστες εκπτώσεις για κλήσεις προς όλους τους διεθνείς προορισμούς, κινητά τηλέφωνα και υπεραστικά εντός Ελλάδος.

Οι κάρτες προωθούνται στην ελληνική αγορά μέσω του πανελλαδικού δικτύου διανομής του ομίλου Πουλιάδη σε καταστήματα πληροφορικής, κινητής τηλεφωνίας, σε ανταλλακτήρια συναλλάγματος καθώς και σε επιλεγμένα περίπτερα.

Σε τρεις τύπους διατίθεται η «Τηλεχρόνος» στις τιμές των 2,93 ευρώ, 7,34 ευρώ και 14,67 ευρώ. Οι κάρτες των 7,34 ευρώ και των 14,67 ευρώ θα συνοδεύονται από έντυπο σε οκτώ γλώσσες, καθώς και από ενδεικτικό τιμοκατάλογο ανά προορισμό κλήσεως.

Με την πραγματοποίηση της κλήσης ο χρήστης της κάρτας ενημερώνεται αυτόματα για την διάρκεια του χρόνου ομιλίας που έχει στην διάθεσή του και προειδοποιείται ένα λεπτό πριν το πέρας του χρόνου της κάρτας.

Σημειώνεται ότι η Vivodi Telecom είναι ένας εναλλακτικός φορέας τηλεπικοινωνιών, που άρχισε τη λειτουργία της τον Ιανουάριο του 2001 παρέχοντας σε εταιρικούς πελάτες και ιδιώτες υπηρεσίες φωνής, δεδομένων, Ιντερνετ και εικόνας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα