Panafon ΑΕΕΤ: Αποφάσεις έκτακτης γενικής συνέλευσης

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2002 13:07

Στη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση της Πάναφον ΑΕΕΤ αποφασίστηκε η αλλαγή της επωνυμίας της εταιρείας σε Vodafone-Πάναφον Ανώνυμη Ελληνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών καθώς και του διακριτικού της τίτλου από Πάναφον σε Vodafone-Panafon με σχετική τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού της.

Το εμπορικό σήμα που θα χρησιμοποιεί η εταιρεία, θα είναι το Vodafone, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί. Η συγκεκριμένη αλλαγή τελεί υπό την έγκριση των σχετικών αρχών του υπουργείου Ανάπτυξης.

Οπως τόνισε στη γενική συνέλευση ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιώργος Κορωνιάς, «η αλλαγή στο διακριτικό τίτλο της εταιρείας αποτελεί συνέχεια της αλλαγής στην εμπορική της ονομασία και πραγματοποιείται σύμφωνα με την παγκόσμια στρατηγική του ομίλου Vodafone που στοχεύει το brand του να συμπεριλαμβάνεται στα 10 πιο αναγνωρίσιμα στον κόσμο».

Στη γενική συνέλευση εγκρίθηκε και η πρόταση για σύναψη σύμβασης παραχώρησης χρήσης του σήματος "Vodafone" μεταξύ της εταιρείας και του Vodafone Group PLC.

Τέλος, εγκρίθηκε η χορήγηση νέων δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών του Vodafone Group PLC (GEM Options) στους εργαζομένους της εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα