Το 49% της βουλγαρικής Eurofootball στην Ιντραλότ

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2002 16:07

Στην υπογραφή συμφωνίας για την εξαγορά του 49% της βουλγαρικής εταιρείας διαχείρισης του προκαθορισμένου στοιχήματος Eurofootball, προχώρησε σήμερα η Ιντραλότ. Η Ιντραλότ διατηρεί επίσης δικαίωμα (option) αγοράς ενός επιπλέον 2% της εταιρείας. Το τίμημα της εξαγοράς ανέρχεται στα 11,75 εκ. ευρώ.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εξαγορά της βουλγαρικής εταιρείας εντάσσεται στους στρατηγικούς στόχους της Ιντραλότ, η οποία προσβλέπει στην εξάπλωση του στοιχήματος στην υποσχόμενη αγορά των Βαλκανίων. Η εισαγωγή τεχνολογίας αιχμής, η διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων και η τεχνογνωσία στη διοργάνωση του προκαθορισμένου στοιχήματος που διαθέτει η Ιντραλότ, αναμένεται να συμβάλουν στη ραγδαία αύξηση των πωλήσεων του παιχνιδιού στη Βουλγαρία.

Η συμφωνία προβλέπει την επένδυση σε τεχνολογική υποδομή με την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου on-line πληροφοριακού συστήματος της Ιντραλότ και την προμήθεια των τερματικών μηχανών νέας γενιάς Coronis, που διαθέτουν οθόνη αφής.

Παράλληλα, η εταιρεία θα προχωρήσει στη σημαντική ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων της.

Η Eurofootball αποτελεί από το 1993 το μοναδικό φορέα διεξαγωγής προκαθορισμένου στοιχήματος στην Βουλγαρία και διαθέτει ένα δίκτυο πωλήσεων 500 σύγχρονων κλαμπ σε όλη τη χώρα. Το στοίχημα κατέχει το 22% της βουλγαρικής αγοράς τυχερών παιχνιδιών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα