Ευρωπαϊκή Πίστη : Επάνοδος στην κερδοφορία ο στόχος του 2002

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2002 14:27

Επιστροφή στην κερδοφορία, είναι ο στόχος του 2002 για την Ευρωπαϊκή Πίστη, οι ενέργειες της οποίας περιστρέφονται κυρίως γύρω από δύο άξονες. Ο πρώτος αφορά στη σημαντική αύξηση των πωλήσεων και περιλαμβάνει την ανάπτυξη νέων δυναμικών προϊόντων, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή και είναι ορθολογικά τιμολογημένα. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στα προϊόντα bancassurance και στη δημιουργία εναλλακτικών καναλιών διανομής. Ο δεύτερος, αφορά στη δραστική μείωση των εξόδων και περιλαμβάνει την αποτελεσματική διαχείριση των ζημιών, την ορθολογικοποίηση της γκάμας των προϊόντων, την εξυγίανση προβληματικών χαρτοφυλακίων και την αναδιάρθρωση των εσωτερικών υπηρεσιών.

Ηδη, η εταιρεία υλοποιεί ένα προόγραμμα των πάσης φύσεωνς δαπανών, ύψους ενός δισ., το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει από τα τέλη του περασμένου έτους και τα αποτελέσματά του θα αποτυπωθούν στη χρήση του 2002.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη έθεσε ως στόχο την επάνοδο στην κερδοφορία μετά το ζημιογόνο αποτέλεσμα τριών δισ. δρχ. που εμφάνισε το 2001.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΠΙΚ



Σχολιασμένα