Ιντρακόμ, Εricsson Microwave Systems : Υπογραφή σύμβασης

Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2002 11:40
UPD:11:45

Συμφωνία με την Ericsson Microwave Systems υπέγραψε η Iντρακόμ, για τη συμπαραγωγή του ραντάρ αντιπυροβολικού ARTHUR WLS. Το ARTHUR είναι ένα αυτοκινούμενο σύστημα εντοπισμού θέσεων πυροβολικού, με μεγάλες δυνατότητες ευκινησίας και μικρό χρόνο ανάπτυξης. Επανδρώνεται από τριμελές πλήρωμα και περιλαμβάνει Ραντάρ Doppler, κλωβό δυο θέσεων εργασίας και τον απαιτούμενο τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό.

Οπως ανακοινώθηκε, η σχετική σύμβαση είναι ύψους 17,85 εκατ. ευρώ και προβλέπει την κατασκευή, συναρμολόγηση και τελικό έλεγχο των συστημάτων στις εγκαταστάσεις της Iντρακόμ. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται, ότι η υποδομή και οι τεχνικές δυνατότητες της εταιρείας, δίνουν την δυνατότητα για την κατασκευή ολοκληρωμένων συστημάτων στις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα.

Το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος προμήθειας από το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) Ραντάρ Αντιπυροβολικού, εκδόσεως τύπου ARTHUR WLS.

Η σύμβαση είναι τριετούς διάρκειας και επεκτείνει την καλή συνεργασία των δύο εταιρειών στο χώρο της άμυνας. Η Iντρακόμ και η Ericsson ήδη συνεργάζονται επιτυχώς σε προγράμματα της Πολεμικής Αεροπορίας, όπως το πρόγραμμα Αερομεταφερόμενου Συστήματος Eγκαιρης Προειδοποίησης και Ελέγχου (ERIEYE), καθώς επίσης και στην προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα