Στην Κύρια Αγορά του ΧΑΑ από αύριο οι μετοχές της Ράδιο Κορασίδης

Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2002 15:01

Αρχίζει αύριο, Τρίτη 5 Μαρτίου, η διαπραγμάτευση των 18.486.402 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας Ράδιο Α. Κορασίδης ΕΕΑΕ, ονομαστικής αξίας 100 δρχ. ή 0,29 ευρώ η κάθε μία, στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου.

Το πράσινο φως για τη μετάταξη των μετοχών της εν λόγω εταιρείας από την Παράλληλη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου είχε δώσει το διοικητικό συμβούλιο του ΧΑΑ στη συνεδρίαση της 14ης Φεβρουαρίου 2002.

Οι μετοχές έχουν άυλη μορφή και παραμένουν πιστωμένες στη Μερίδα και το Λογαριασμό Αξιών του ΣΤΑ που έχει δηλώσει έκαστος δικαιούχος μέτοχος. Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τους κ.κ. μετόχους.

Κύριος ανάδοχος όσον αφορά τη μετάταξη της εταιρείας από την Παράλληλη στην Κύρια Αγορά του ΧΑΑ είναι η Εγνατία Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπηρεσία εξυπηρέτησης μετόχων της Εταιρείας, Φωκαίας Αιγίνης και Μικράς Ασίας, Πειραιάς, στο τηλέφωνο 010-48.99.231, κ. Θεοχάρης Κωνσταντίνος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα