Η ατζέντα της εβδομάδας (11/3-15/3/02)

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2002 10:03
UPD:14/03/2002 15:16

Δευτέρα, 11 Μαρτίου

Ελλάδα

-10:00 Συνέντευξη Τύπου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) στο ξενοδοχείο Intercontinental για το 13ο παγκόσμιο συνέδριο πληροφορικής, που έγινε στην Αδελαϊδα της Αυστραλίας.

-Συνάντηση του υπουργού Οικονομίας με εκπροσώπους της ΓΣΕΒΕ, για τις ανέλεγκτες χρήσεις της πενταετίας 1993-1998, και τον ΦΠΑ των τελευταίων τριών ετών. Το κλίμα κρίνεται θετικό και σήμερα αναμένεται να επέλθει συμφωνία για τις δόσεις. Υπενθυμίζεται ότι σε αντίθετη περίπτωση οι μικρομεσαίοι έχουν αποφασίσει να κλείσουν την Τετάρτη τα καταστήματά τους σε όλη τη χώρα.

-11:00 Διημερίδα ενημέρωσης του υπουργείου Εσωτερικών για τους εκλογικούς καταλόγους (στο ξενοδοχείο Divani Caravel).

-12:00 μ. Συνεδριάζει η ολομέλεια της ΓΣΕΕ, προκειμένου να συζητήσει την πορεία των διαπραγματεύσεων για τη γενική συλλογική σύμβαση εργασίας και το διάλογο για το ασφαλιστικό http://www.naftemporiki.gr/news/static/02/03/11/202867.htm .

-12:00 μ. Συνέντευξη Τύπου του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου για τη συμπλήρωση ενός έτους από την ίδρυση του Κινήματος Ελευθέρων Πολιτών (ΚΕΠ). Στις 19:00 ο κ. Αβραμόπουλος θα μιλήσει σε συγκέντρωση πολιτών και μελών του ΚΕΠ στο στο κινηματοθέατρο «Παλλάς» (Βουκουρεστίου 1).

-12:30 Συνέντευξη Τύπου του προέδρου του δ.σ. της Τράπεζας Επενδύσεων, κ. Γιώργου Μιχελή, με θέμα: «Η Ενεργοποίηση της Τράπεζας Επενδύσεων, Στόχοι και Προοπτικές», στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Επενδύσεων (Σόλωνος 16 και Πινδάρου 14Α). Θα προλογίσει ο πρόεδρος της Εμπορικής Τράπεζας, κ. Ιωάννης Στουρνάρας.

-14:00 Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΑΛΚΟ Ελλάς ΑΒΕΕ στα γραφεία της εταιρείας, στον Ασπρόπυργο Αττικής, θέση Κύριλλο http://www.naftemporiki.gr/news/static/02/02/21/199197.htm .

-16:30 Ημερίδα της Capital Link με την υποστήριξη του ΧΑΑ, του ΧΠΑ και της PriceWaterhouseCoopers. Οι εισηγμένες που θα συμμετάσχουν είναι τέσσερις: Δέλτα Συμμετοχών, Εμπορική Τράπεζα, Μότορ Οϊλ Ελλάς και Ράδιο Κορασίδης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Παναγιώτης Αλεξάκης.

-17:00 Κυριακούλης Ναυτιλιακή Α.Ε.: Εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων του ομίλου στη λεωφόρο Αλίμου 7, στον Άλιμο.

-18:00 Ο υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου Αθηναίων κ. Χρήστος Παπουτσής επισκέπτεται την έδρα της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της Ολυμπιακής προετοιμασίας.

Eυρώπη

-Βέλγιο, Βρυξέλλες. Μηνιαία σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε. Στα θέματα που θα συζητηθούν συγκαταλέγονται η κρίση στη Μέση Ανατολή, η ευρωπαϊκή πολιτική στα Βαλκάνια και η κατάσταση στη Ζιμπάμπουε.

-Δανία. Δείκτης τιμών καταναλωτή Φεβρουαρίου (10:30 π.μ. ώρα Ελλάδος)

-Ελβετία. Οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας Swiss Steel για το σύνολο της περυσινής χρήσης.

Βασιλεία. Μηνιαία συνεδρίαση του ομίλου των 10 ισχυρότερων κεντριών τραπεζών του πλανήτη (στην έδρα της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών), στις 11:00 (ώρα Ελλάδος). Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου του διοικητή της Τράπεζας της Αγγλίας, σερ Εντι Τζορτζ.

-Αυστρία, Βιέννη. Επίσημη επίσκεψη του προέδρου του Ιράν Μοχαμάντ Χαταμί στη Βιέννη μέχρι την Τετάρτη. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα http://www.naftemporiki.gr/news/static/02/03/11/202947.htm .

-Νορβηγία. Δείκτης τιμών καταναλωτή Φεβρουαρίου (στις 11:00).

-Βρετανία. Δείκτης τιμών καταναλωτή, δείκτης τιμών παραγωγού Φεβρουαρίου, βιομηχανική παραγωγή Ιανουαρίου (στις 11:30).

Ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας Exel για το σύνολο του 2001. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τα προ φόρων κέρδη της διαμορφώθηκαν στα 187,6 εκατομμύρια λίρες από 190,6 εκατομμύρια λίρες το 2000.

-Ρωσία, Μόσχα. Ο υπουργός Ενέργειας της Βενεζουέλας επισκέπτεται τη Ρωσία σε μια προσπάθεια να πείσει το δεύτερο μεγαλύτερο εξαγωγέα πετρελαίου στον κόσμο να διατηρήσει την πολιτική της μειωμένης παραγωγής πέραν του Μαρτίου.

Επίσημη επίσκεψη του προέδρου της μεταβατικής κυβέρνησης του Αφγανιστάν, Χαμίντ Καρζάϊ, μετά από πρόσκληση της ρωσικής ηγεσίας. Στόχος της επίσκεψης είναι η ενίσχυση των σχέσεων των δύο χωρών http://www.naftemporiki.gr/news/static/02/03/11/202965.htm .

Τρίτη, 12 Μαρτίου

Ελλάδα

-Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, του Χρηματιστηρίου Παραγώγων Αθηνών και του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου.

-Συνεδριάζει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς http://www.naftemporiki.gr/news/static/02/03/11/202832.htm .

-Παύει η διαπραγμάτευση των 41.720.000 μετοχών της εταιρείας Τέλεσις Τράπεζα Επενδύσεων Α.Ε. και διαγράφονται από τον ηλεκτρονικό πίνακα συναλλαγών του ΧΑΑ λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση από την τράπεζα EFG Eurobank Ergasias A.E.

-10:30 Συνάντηση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρη Ρέππα, με το προεδρείο της ΓΣΕΕ για το ασφαλιστικό.

-11:00 Συνεδριάζουν οι συντονιστές της Νέας Δημοκρατίας υπό τον πρόεδρο του κόμματος, Κώστα Καραμανλή.

-11:00 Συνέντευξη Τύπου του υπουργού Πολιτισμού Ευάγγελου Βενιζέλου και του προέδρου της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας Ευγένιου Γιαννακόπουλου με θέμα τη διοργάνωση του Διεθνούς Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού «Εφήμερες κατασκευές στην πόλη της Αθήνας» (στο αμφιθέατρο του υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20).

-12:00 Συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ.

-19:00 Ημερίδα με θέμα «Η ελληνική γλώσσα: Πραγματικότητα και προοπτικές» στην αίθουσα Προπυλαίων (κεντρικό κτίριο Πανεπιστημίου Αθηνών).

-19:00 Συνάντηση του Κώστα Σημίτη με τον πρωθυπουργό της Βοσνίας.

-19:00 Συνάντηση Χρήστου Παπουτσή-Δημήτρη Τσοβόλα.

Ευρώπη

-Γερμανία. Εμπορικό ισοζύγιο Ιανουαρίου (στις 9:00). Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών.

Ετήσια συνέντευξη Τύπου της διοίκησης της Volkswagen (στις 16:00).

Οριστικά στοιχεία για το δείκτη τιμών καταναλωτή Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, αυξήθηκε κατά 0,3% σε σχέση με τον Ιανουάριο, κατά 1,7% σε ετήσια βάση.

-Γαλλία. Προκαταρκτικά στοιχεία για το δείκτη τιμών καταναλωτή Φεβρουαρίου (στις 9:50). Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, αυξήθηκε κατά 0,2% σε μηνιαία βάση, κατά 2,1% σε σχέση με το Φεβρουάριο 2000.

Η Διεθνής Υπηρεσία Ενέργειας δημοσιεύει τη μηνιαία έκθεση για την αγορά πετρελαίου.

Ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του γαλλικού κατασκευαστικού ομίλου Vinci μετά τη λήξη της συνεδρίασης στο χρηματιστήριο του Παρισιού.

Στρασβούργο. Συνάντηση των ηγετών των αριστερών ευρωπαϊκών κομμάτων ύστερα από πρόσκληση του Γαλλικού Κ.Κ., με θέμα το παλαιστινιακό ζήτημα και την ανάληψη πρωτοβουλιών της ευρωπαϊκής Αριστεράς για την επίλυσή του.

-Βρετανία. Βιομηχανική παραγωγή Ιανουαρίου (στις 11:30).

Ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας Celltech για το 2001.

-Ελβετία. Oικονομικά αποτελέσματα της Credit Suisse για το τέταρτο τρίμηνο και το σύνολο της περυσινής χρήσης (στις 12:00 μ.).

Ζυρίχη. Ετήσια γενική συνέλευση της ελβετο-σουηδικής εταιρείας ABB.

-13:00 Ευρωζώνη. Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν τετάρτου τριμήνου 2001. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις συρρικνώθηκε κατά 0,2% σε σχέση με το τρίτο τρίμηνο. Στο τρίτο τρίμηνο είχε αυξηθεί κατά 0,1% σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο.

Τουρκία

Αγκυρα. Πρώτη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας στο πλαίσιο της έναρξης των διερευνητικών επαφών ανάμεσα στις δύο χώρες με στόχο να διαπιστωθούν τα σημεία σύγκλισης.

Τετάρτη, 13 Μαρτίου

Eλλάδα

-12:00 Η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, το ΕΒΕΑ και οργανώσεις καταναλωτών, δίνουν συνέντευξη Τύπου (στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, Ακαδημίας 7)) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή (15/3).

-13:30 Συνάντηση του υπουργού Εργασίας Δημήτρη Ρέππα με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ. Στις 15:30 θα έχει συνάντηση με τα προεδρεία της ΓΣΕΕ και των ομοσπονδιών ΔΕΚΟ και τραπεζών.

-14:00 Διυπουργική σύσκεψη υπό τον υπουργό Εσωτερικών, Κώστα Σκανδαλίδη, για τη διαφθορά στο δημόσιο τομέα.

-16:00 Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΤΕ http://www.naftemporiki.gr/news/static/02/03/11/202816.htm στο διοικητικό μέγαρο του οργανισμού, Κηφισίας 99, Μαρούσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. 2. Διάφορες ανακοινώσεις.

-17:00 Ο Κώστας Σκανδαλίδης θα επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλο.

-19:00 Συζήτηση με θέμα: «Πολιτικές θέσεις για την αντιμετώπιση της ουσιοεξάρτησης στην Ελλάδα» στο αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48). Μετέχουν οι βουλευτές: Μαρία Δαμανάκη, Ντόρα Μπακογιάννη και Θεόδωρος Κοτσώνης.

Ευρώπη

-Γαλλία. Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου (στις 11:00).

-Γερμανία. Ανόβερο. Ανοίγει τις πύλες της η CeBIT, η μεγαλύτερη έκθεση προϊόντων τεχνολογίας στον κόσμο, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Mαρτίου http://www.naftemporiki.gr/news/static/02/03/11/202883.htm . Στις 12:00' μ. (ώρα Ελλάδος) η συνέντευξη Τύπου της Deutsche Telekom.

Ετήσια συνέντευξη Τύπου της εταιρείας αθλητικού εξοπλισμού Puma (στις 15:00).

Παρουσιάσεις των εταιρειών Fujitsu και Siemens στη διεθνή έκθεση νέας τεχνολογίας CeBit (στις 15:30).

Ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Bayer AG για το σύνολο της περυσινής χρήσης.

Συνέντευξη Τύπου εκπροσώπων της γερμανικής εταιρείας T-Mobile (στις 17:00) και αργότερα της SAP.

-Βρετανία. Ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας Anglo-American για το 2001. Σύμφωνα με τις προβλέψεις αναλυτών, τα προ φόρων κέρδη της αναμένεται να κυμανθούν ανάμεσα σε 2,62 δισ. λίρες και 3,54 δισ. λίρες έναντι 3,78 δισ. λίρες στο 2000.

-Ολλανδία. Ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του ομίλου μέσων ενημέρωσης VNU (πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του χρηματιστηρίου του Αμστερνταμ) και της τράπεζας Fortis (στις 17:00).

Πωλήσεις λιανικής Ιανουαρίου (στις 15:30).

-Γαλλία. Παρίσι (Pavillon Ledoyen, 1 ave Dutuit) Συνέντευξη Τύπου του γαλλικού κατασκευαστικού ομίλου Vinci.

-Ισπανία. Δείκτης τιμών καταναλωτή Φεβρουαρίου.

ΗΠΑ

-15:30 Λιανικές πωλήσεις Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Salomon Smith Barney, αυξήθηκαν κατά 1,1% έναντι μείωσης 0,2% τον Ιανουάριο.

-20:35 Oμιλία του διοικητή της Fed, Αλαν Γκρίνσπαν, για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας.

Iαπωνία

-17:00 Δίνεται στη δημοσιότητα η μηνιαία έκθεση της ιαπωνικής κυβέρνησης για την πορεία της εγχώριας οικονομίας.

Πέμπτη, 14 Μαρτίου

Ελλάδα

-Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑΑ στον κλάδο Χονδρικό Εμπόριο οι 5.025.000 (ΚΑ) μετοχές της εταιρείας «ALSINCO Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία Ειδών Εένδυσης-Υπόδησης & Δερμάτινων Ειδών» με κωδικό ΟΑΣΗΣ "ΑΛΣΙΝ" κωδ. ISIN GRS441001005 και τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης 2,53 ευρώ. Το ημερήσιο όριο διακύμανσης της τιμής των μετοχών θα είναι ελεύθερο για τις τρεις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης.

-11:30 Συνέντευξη Τύπου του προέδρου του Συνασπισμού Νίκου Κωνσταντόπουλου στα γραφεία του κόμματος για το Παλαιστινιακό. Ο κ. Κωνσταντόπουλος θα αναφερθεί και στα συμπεράσματα της συνάντησης των ηγετών των αριστερών ευρωπαϊκών κομμάτων που έγινε στο Στρασβούργο για την ανάληψη σχετικών πρωτοβουλιών.

-12:30 Συνέντευξη Τύπου της διοίκησης της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος με θέμα: «Παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του 2001» στο ξενοδοχείο Athens Plaza.

-Ομιλία με θέμα "Competitive Strategy" του καθηγητή Colin Eden στο πλαίσιο γεύματος που παραθέτει το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus.

-16:30 Συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

Ευρώπη

-Γαλλία. Βιομηχανική παραγωγή Ιανουαρίου (στις 9:50). Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αυξήθηκε κατά 0,4% σε σχέση με το Δεκέμβριο και μειώθηκε κατά 1,3% σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2000. Το Δεκέμβριο του 2001 είχε μειωθεί κατά 0,9% σε σχέση με το Νοέμβριο.

Οριστικά στοιχεία για την απασχόληση στο τέταρτο τρίμηνο (στις 10:45).

Η Τράπεζα της Γαλλίας δίνει στη δημοσιότητα τη μηνιαία της έκθεση για την οικονομία.

Ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του γαλλικού ασφαλιστικού ομίλου Axa για το σύνολο της περυσινής χρήσης. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, τα καθαρά του κέρδη διαμορφώθηκαν στα 584 εκατ. ευρώ από 3,904 δισ. ευρώ στο 2000.

-Ιταλία. Βιομηχανική παραγωγή Ιανουαρίου (στις 10:00). Εκτιμάται ότι αυξήθηκε κατά 0,6% σε μηνιαία βάση και μειώθηκε κατά 3% σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2001.

-Βρετανία. Ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της κατασκευάστριας εταιρείας Η/Υ Psiοn.

-Γερμανία, Φρανκφούρτη. Δίνεται στη δημοσιότητα το μηνιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (στις 10:00).

-Ολλανδία. Βιομηχανική παραγωγή Ιανουαρίου (στις 10:30).

-Σουηδία. Δείκτης τιμών καταναλωτή Φεβρουαρίου (στις 11:00).

-Πορτογαλία, Πόρτο. Ετήσια σύνοδος των αρχηγών των γενικών επιτελείων στρατού των χωρών της FINABEL. Θα διαρκέσει έως τις 16 Μαρτίου. Ο οργανισμός συντονισμού FINABEL είναι άτυπος διεθνής οργανισμός επιπέδου αρχηγών επιτελείων χερσαίων δυνάμεων δέκα χωρών (και της Ελλάδας) και έχει αναγνωρισθεί de facto από το NATO και τη ΔΕΕ ως διεθνής περιφερειακός οργανισμός. Δεν διαθέτει ιδιότητα νομικού προσώπου διεθνούς δικαίου.

Ρωσία

Μόσχα. Η ρωσική κυβέρνηση συζητά τη στρατηγική που θα ακολουθήσει στην προσπάθεια ένταξης στον Οργανισμό Παγκοσμίου Εμπορίου αλλά και την ενεργειακή πολιτική.

Kαναδάς

Παραγωγικότητα εργασίας για το τέταρτο τρίμηνο του 2001 (στις 15:30). Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αυξήθηκε κατά 1,3%. Πωλήσεις οχημάτων κατά τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με τις προβλέψεις αυξήθηκαν κατά 2%.

Ιαπωνία

Οριστικά στοιχεία για τη βιομηχανική παραγωγή Ιανουαρίου (στις 18:30).

Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών Ιανουαρίου.

Πτωχεύσεις ιαπωνικών εταιρειών κατά το Φεβρουάριο.

ΗΠΑ

15:30 Αριθμός νέων αιτήσεων για τη χορήγηση κρατικού επιδόματος ανεργίας για το διάστημα 3 έως 9 Μαρτίου.

15:30 Αποθέματα αδιάθετων προϊόντων των αμερικανικών επιχειρήσεων τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τα αποθέματα μειώθηκαν (για δωδέκατο κατά σειρά μήνα) κατά 0,4%.

Ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας Oracle για το τρίτο τρίμηνο.

Παρασκευή, 15 Μαρτίου

Ελλάδα

-10:00 Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Ιντραλότ Α.Ε. στο Village Center (Φραγκοκλησιάς και Γρανικού, στο Μαρούσι) με θέμα ημερήσιας διάταξης: Λήψη απόφασης για την απόκτηση από την εταιρεία ιδίων μετοχών, μέσω του ΧΑΑ και μέχρι ποσοστού 10% επί του συνόλου αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις και τους όρους του άρθρου 16 παρ. 5 του ΚΝ 2190/1920 και του Π.Δ. 14/1993.

Eυρώπη

-Ισπανία, Βαρκελώνη. Σύνοδος κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης με θέμα την οικονομική μεταρρύθμιση. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα αποφασίσουν επίσης για το διάδοχο του Κριστιάν Νουαγιέ στη θέση του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

-Αυστρία, Βιέννη. Υπουργική σύνοδος του ΟΠΕΚ με θέμα την εξέταση της πολιτικής ποσοστώσεων που ακολουθεί το καρτέλ.

-Γερμανία. Πωλήσεις λιανικής Ιανουαρίου (στις 9:00). Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, μειώθηκαν κατά 2,7% σε ετήσια βάση.

-Γαλλία. Εμπορικό ισοζύγιο Ιανουαρίου (στις 9:45).

Ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του γαλλικού διαφημιστικού ομίλου Havas. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τα προ φόρων κέρδη του μειώθηκαν κατά 9% σε σχέση με το 2000 και διαμορφώθηκαν στα 221 εκατ. ευρώ.

-Ιταλία. Οριστικά στοιχεία για το δείκτη τιμών καταναλωτή Φεβρουαρίου (στις 10:00). Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, αυξήθηκε κατά 0,4% σε σχέση με τον Ιανουάριο και κατά 2,5% σε σχέση με το Φεβρουάριο του 2002.

ΗΠΑ

15:30 Δείκτης τιμών παραγωγού Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τη Merrill Lynch, σημείωσε άνοδο κατά 0,1%.

Τιμές χονδρικής Φεβρουαρίου.

16:15 Βιομηχανική παραγωγή Φεβρουαρίου.

16:45 Προκαταρκτικά στοιχεία για την καταναλωτική εμπιστοσύνη το Μάρτιο, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν. Το Φεβρουάριο ο σχετικός δείκτης είχε διαμορφωθεί στο 90,7.

-Τα στοιχεία της ατζέντας εμπλουτίζονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα