Το 100% της Hellas on Line στην EFG Eurobank Ergasias

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2002 16:34

Ολοκληρώθηκαν, με την υπογραφή προσυμφώνου μεταβίβασης μετοχών, οι συζητήσεις για την εξαγορά από την τράπεζα EFG Eurobank Ergasias της συμμετοχής της Info-Quest στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Hellas on Line.

Η Info-Quest ήταν κάτοχος του 60% του μετοχικού κεφαλαίου της Hellas on Line και, μετά την εξαγορά, η EFG Eurobank Ergasias θα είναι ο μοναδικός μέτοχος της εταιρείας παροχής υπηρεσιών Ιντερνετ. Η μεταβίβαση θα ολοκληρωθεί μετά τη χορήγηση όλων των απαιτούμενων αδειών και εγκρίσεων από τις αρμόδιες αρχές. Η πώληση του ποσοστού συμμετοχής της Info-Quest εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της εταιρείας που έχει ως στόχο την επικέντρωσή της στους τομείς της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.

Η Hellas On Line είναι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο τρίτος σε μέγεθος (από άποψη εσόδων) ελληνικός παροχέας υπηρεσιών του διαδικτύου (ISP - Internet Service Provider) διαθέτοντας περίπου 50.000 ενεργούς οικιακούς συνδρομητές και περισσότερους από 1.200 εταιρικούς πελάτες, κυρίως μεσαίου και μεγάλου μεγέθους επιχειρήσεις και οργανισμούς. Προσφέρει υπηρεσίες διασύνδεσης με το διαδίκτυο, φωνής (με τη χρήση πρωτοκόλλου Ιντερνετ), φιλοξενίας (Hosting), παροχής και ανάπτυξης εφαρμογών αλλά και υποδομής ηλεκτρονικού εμπορίου.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ
  • ΚΟΥΕΣ



Σχολιασμένα