Δύο εταιρείες στην Ελλάδα ιδρύει η DaimlerChrysler

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2001 10:25
UPD:12:21

Eταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης, ενοικιάσεων και χρηματοδότησης αυτοκινήτων ιδρύει στη χώρα μας η DaimlerChrysler Services A.G., η διεθνής εταιρεία παροχής χρηματοδοτικών υπηρεσιών του ομίλου DaimlerChrysler.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι νεοϊδρυθείσες εταιρείες DaimlerChrysler Services Hellas Leasing A.E. και DaimlerChrysler Services Hellas Rental A.E. πρόκειται να υποστηρίξουν με χρηματοδοτήσεις, με μακροχρόνιες ενοικιάσεις και με χρηματοδοτικές μισθώσεις (leasing) την πώληση των Mercedes Benz, Smart, Chrysler Setra.

Για την επίτευξη του παραπάνω στόχου οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν στενά με την αδερφή εταιρεία Mercedes-Benz Ελλάς ΑΕΕ και το δίκτυο των επίσημων εμπόρων της. Εως το τέλος του έτους, η DaimlerChrysler Services Hellas αναμένει ο όγκος των συμβολαίων να φθάσει τα επτά εκατομμύρια ευρώ, ενώ μέσα στο 2002 έχει προγραμματίσει ο όγκος αυτός να φθάσει τα 45 εκτομμύρια ευρώ.

Αρχικώς, η ομάδα οκτώ συνεργατών της DaimlerChrysler Services Hellas θα εξυπηρετήσει το δίκτυο εικοσιτριών επίσημων εμπόρων της Mercedes Benz Ελλάς και τους πελάτες τους. Την επόμενη χρονιά, η συνεργασία θα επεκταθεί και στις εταιρείες του ομίλου Chrysler και Smart.

Ο Georg Bauer, μέλος του δ.σ. της DaimlerChrysler Services A.G., δήλωσε ότι η Ελλάδα ως μέλος της Ευρωπαϊκής Νομισματικής Ενωσης αποτελεί μια σταθερή βάση για τις δραστηριότητες της εταιρείας, η οποία σε συνδυασμό με την παρουσία της στην Τουρκία και το Ισραήλ αξιοποιεί στρατηγικά το χώρο της Ανατολικής Μεσογείου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα