Ιδιωτικό δίκτυο προμηθευτικού συνεταιρισμού φαρμακοποιών δημιούργησε η A.C.N.

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2002 11:10

Ιδιωτικό δίκτυο προμηθευτικού συνεταιρισμού φαρμακοποιών (Virtual Private Network) του ομίλου ΠΡΟ.ΣΥ.ΦΑ.ΠΕ. (Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Αττικής ΣΥΝ.Π.Ε.) σχεδίασε και υλοποίησε η εταιρεία του ομίλου ALTEC, Α.C.N.

Oπως ανακοινώθηκε σχετικά, το δίκτυο διασυνδέει την κεντρική αποθήκη της Αθήνας με τη θυγατρική της Κέρκυρας, καλύπτοντας τη μεταξύ τους ανάγκη μεταφοράς φωνής και δεδομένων. Παράλληλα, στο δίκτυο του ΠΡΟ.ΣΥ.ΦΑ.ΠΕ. παρέχεται μόνιμη εταιρική σύνδεση Internet, ενώ πρόκειται να πραγματοποιηθεί η διασύνδεση με τα φαρμακεία-μέλη του, με σκοπό τη λειτουργία εφαρμογών e-commerce. Ο σχεδιασμός του VPN του ΠΡΟ.ΣΥ.ΦΑ.ΠΕ. βασίσθηκε στο πρωτόκολλο επικοινωνίας Frame Relay και η υλοποίηση του, στο δίκτυο Frame Relay της Α.C.N.

Ο ΠΡΟ.ΣΥ.ΦΑ.ΠΕ. αποτελεί τη μεγαλύτερη επιχείρηση χονδρεμπορίου και διανομής φαρμάκων και παραφαρμακευτικών προϊόντων της χώρας, που εξυπηρετεί 1.200 και πλέον φαρμακεία-πελάτες δυο τουλάχιστον φορές ημερησίως, απασχολεί 190 ανθρώπους και πραγματοποιεί τζίρο ύψους 57,5 δισ. δρχ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα