Alpha Μεσιτική Ασφαλίσεων : Η νέα εταιρεία του ομίλου Alpha Bank

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2002 12:50

Mε την επωνυμία Alpha Μεσιτική Ασφαλίσεων Α.Ε., αρχίζει τη λειτουργία της η νέα εταιρεία του ομίλου της Alpha Bank, τη οποίας κύρια απασχόληση αποτελούν οι ναυτιλιακές και οι αεροπορικές ασφαλίσεις. Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, η εταιρεία προήλθε από την εξαγορά της Ι.Π. Καραμάνος και Υιός (Μεσίτες Ασφαλίσεων) Α.Ε. από την εταιρεία του ομίλου Alpha Ασαφαλιστική, με σκοπό την ισχυροποίηση της παρουσίας της και την απόκτηση σημαντικού μεριδίου στην αγορά της ναυτασφαλιστικής μεσιτείας.

Στον τομέα των ναυτιλιακών ασφαλίσεων, η κύρια ασχολία της εταιρείας είναι η κάλυψη των εμπορικών πλοίων (ξηρού φορτίου, δεξαμενόπλοια, επιβατηγά, ψυγεία, αλιευτικά, ρυμουλκά, διάφορα πλωτά που χρησιμοποιούν τεχνικές εταιρείες κ.λπ.), όπως και η ασφάλιση αστικής ευθύνης του πλοιοκτήτη έναντι τρίτων και έναντι των επιβατών (P&I Insurance). Στον τομέα των αεροπορικών ασφαλίσεων, η δραστηριότητα απευθύνεται τόσο σε ιδιωτικές αερογραμμές, όσο και στη γενική αεροπορία, όπου συμπεριλαμβάνει αεροσκάφη και ελικόπτερα ιδιωτών για προσωπική και επαγγελματική χρήση.

Οι υπηρεσίες της Alpha Μεσιτικής Ασφαλίσεων Α.Ε., προωθούνται από το δίκτυο συνεργατών της Alpha Ασφαλιστικής, καθώς και το δίκτυο καταστημάτων της Alpha Bank σε όλη την Ελλάδα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΦΑ



Σχολιασμένα