Vodafone : Κλήσεις από το εξωτερικό μέσω καρτοκινητής

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2002 13:33

Μία νέα υπηρεσία προσφέρει η Vodafone-Panafon σε όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας, στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί για την παροχή μοναδικών προνομίων. Προσφέρει περιαγωγή, που δίνει τη δυνατόητα στους κατόχους Vodafone A la Carte και CU, να δέχονται και να πραγματοποιούν κλήσεις, ενώ βρίσκονται στο εξωτερικό, αλλά και να λαμβάνουν, αποστέλλουν γραπτά μηνύματα χωρίς καμμία διαδικασία. Μέχρι τώρα, οι κάτοχοι καρτοκινητών μπορούσαν να πραγματοποιούν κλήσεις μόνο με τη χρήση της πιστωτικής κάρτας, κάτι που τώρα δεν είναι πλέον απαραίτητο.

Επίσης, μπορούν καλώντας απ'ευθείας το 1601 για το CU και το 1501 για το Vodafone A la Carte και να μάθουν το υπόλοιπο του χρόνου τους, ακολουθώντας ακριβώς την ίδια διαδικασία που κάνουν και στην Ελλάδα. Η κλήση των συγκεκριμένων τετραψήφιων αριθμών, γίνεται απ'ευθείας χωρίς τη χρήση κάποιου επιπλέον κωδικού.

Οι κλήσεις στο εξωτερικό χρεώνονται 1,20 ευρώ (ισχύει και για τα 1601 και 1501) το λεπτό και η αποστολή γραπτού μηνύματος για χρήστες A la Carte είναι 0,30 ευρώ το μήνυμα και για τους χρήστες CU 0,28 ευρώ το μήνυμα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα