MLS - Ανάληψη έργου 800.000 ευρώ

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2002 17:02

Τη συμμετοχή της στην υλοποίηση και του δεύτερου σκέλους του έργου «Δικτυωθείτε», που αφορά στην υποστήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο, την Αναπτυξιακή Φλώρινας και την Αναπτυξιακή Κοζάνης, ανακοίνωσε η εταιρεία MLS Πληροφορική ΑΕ.

Η σχετική σύμβαση που υπέγραψε με το ΕΔΕΤ (Εθνικό Δίκτυο Ερευνας και Τεχνολογίας) προβλέπει ότι η συμμετοχή της MLS ανέρχεται σε 800.000 ευρώ και η διάρκεια του συγκεκριμένου έργου είναι τρία έτη. Στόχος του έργου είναι η εκπαίδευση 4.000 επιχειρήσεων στο ηλεκτρονικό επιχειρείν.

Η MLS έχει υπογράψει και προηγούμενη σύμβαση με το ΕΔΕΤ, που αφορά στην ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού και περιεχομένου για τον κόμβο του προγράμματος στο Ιντερνετ και την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης (helpdesk). Το έργο είναι ήδη σε φάση υλοποίησης και η συμμετοχή της MLS ανέρχεται σε 450.000 ευρώ.

Επίσης, η εταιρεία υπέγραψε συμβάσεις με 46 Γυμνάσια ανά την Ελλάδα, στο πλαίσιο των διαγωνισμών του υπουργείου Παιδείας, συνολικού προϋπολογισμού 800.000 ευρώ για την προμήθεια και εγκατάσταση εργαστηρίων πολυμέσων και λογισμικού στα σχολεία της χώρας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΛΣ



Σχολιασμένα