Επιχειρηματικά βραβεία «Χρήμα 2011»

Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2012 12:15
UPD:13:19

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν για 9η συνεχόμενη χρονιά τα επιχειρηματικά βραβεία «Χρήμα - Γεώεργιος Ουζούνης» από την «ETHOS MEDIA» και το επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό «Χρήμα».

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν για 9η συνεχόμενη χρονιά τα επιχειρηματικά βραβεία «Χρήμα - Γεώργιος Ουζούνης» από την «ETHOS MEDIA» και το επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό «Χρήμα».

Αξιόλογοι ομιλητές και σημαντικά στελέχη του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για να απονείμουν και να παραλάβουν τα φετινά βραβεία. Ως καλύτερη εταιρεία για το έτος 2011, βραβεύτηκε η εταιρεία Motor Oil.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν καθώς και απένειμαν βραβεία στους εκπροσώπους των βραβευμένων εταιριών οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μποτόπουλος, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Σωκράτης Λαζαρίδης, Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Παναγιώτης Δράκος, Πρόεδρος της Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών, Θεόδωρος Κρίντας, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών, Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών και Γιώργος Κούμπας, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών.

Ο κ. Κωνσταντίνος Μποτόπουλος, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους τίμησαν την τελετή βράβευσης, εκπροσωπώντας εταιρείες που βραβεύτηκαν, οι κ.κ., Στέλιος Κανάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Στέλιος Κανάκης Α.Ε., Καραμολέγκος Εμμανουήλ, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Καραμολέγκος Α.Ε, Ανωμερίτης Γιώργος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε., Πέτρος Τζαννετάκης, Deputy Managing Director της Motor Oil Hellas, Παντούσης Ιωάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της F.G Europe, Γιώργος Γεράρδος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Πλαίσιο Α.Ε., Σπυρίδων Δελένδας, Διευθύνων Σύμβουλος της Mevaco, Μωυσής Μίνος, Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Εμπορικής Τράπεζας, Βίβιαν Μπουζάλη, Διευθύντρια Επικοινωνίας Ομίλου Μυτιληναίου, Ιουλία Χαιδά, Αντιπρόεδρος της Ικτίνος Α.Ε. και Βούλγαρης Απόστολος, Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Audiovisual.

Ο Πέτρος Τζαννετάκης, Deputy Managing Director της Motor Oil Hellas, παραλαμβάνει το βραβείο για την καλύτερη εταιρεία του 2011

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Peter Economides, Πρόεδρος και Ιδρυτής της εταιρείας Felix BNI, πραγματοποίησε την παρουσίασή του που ταξιδεύει ανά τον κόσμο με τίτλο "Rebranding Greece" και τον έχει αναδείξει έναν από τους πιο ισχυρούς διαμορφωτές της κοινής γνώμης παγκοσμίως για το έτος 2011, δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον της χώρας μας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα