Α. Διαμαντοπούλου: Η χώρα έχει δυνάμεις

Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2012 15:22

Την ανάγκη «να μην αφήσουμε το γκρίζο σύννεφο να καλύψει τη χώρα», υπογράμμισε η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου και συμπλήρωσε: «Να μην το αφήσουμε να οδηγήσει τη χώρα σε μαζική απελπισία»

Την ανάγκη «να μην αφήσουμε το γκρίζο σύννεφο να καλύψει τη χώρα» υπογράμμισε η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, στη διάρκεια ομιλίας της σε εκδήλωση βράβευσης για την αριστεία και την καινοτομία στην Παιδεία και την Ερευνα.

Τόνισε ακόμη ότι η διαπραγμάτευση γίνεται σε συγκλονιστικές για όλους μας συνθήκες και ότι η έκβασή της θα κρίνει το μέλλον.

Παρατήρησε ακόμη ότι η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα, την οποία άγγιξε η κρίση, όμως τώρα αγγίζει, με την ίδια ένταση και το ίδιο βάθος και άλλες χώρες. Στη συνέχεια η κ. Διαμαντοπούλου επεσήμανε ότι όλοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για να μην αφήσουμε το γκρίζο σύννεφο να καλύψει τη χώρα.

«Να μην το αφήσουμε να οδηγήσει τη χώρα σε μαζική απελπισία. Η χώρα έχει δυνάμεις. Στην ιστορία της έχει δείξει και τις αρετές και τα πλεονεκτήματά της και σε αυτά θα πρέπει να ανατρέξουμε και πάλι», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα