Διαβεβαιώσεις Ανωμερίτη για την ενεργοποίηση της ΝΑΥΣΟΛΠ ΑΕ

Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2012 16:43

Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς δεν προτίθεται να παραχωρήσει χώρους ή δραστηριότητες της ναυπηγοεπισκευής σε τρίτο φορέα, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Γιώργος Ανωμερίτης, μετά τη συνάντησή του με την Ομοσπονδία Εργοδοτικών Ενώσεων Επιχειρήσεων Ναυπήγησης και Επισκευής Πλοίων Πειραιά.

Ο πρόεδρος του ΟΛΠ διαβεβαίωσε την Ομοσπονδία για την ενεργοποίηση της ΝΑΥΣΟΛΠ ΑΕ (Ναυπηγοεπισκευαστικές Υπηρεσίες ΟΛΠ ΑΕ) και για τον καθορισμό του οριστικού μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι η ΝΑΥΣΟΛΠ είναι θυγατρική εταιρεία του ΟΛΠ και ο φορέας διαχείρισης των χώρων και δεξαμενών ναυπήγησης του οργανισμού.

Σύμφωνα με τον κ. Ανωμερίτη, ο ΟΛΠ επισκεύασε τη Μεγάλη Πλωτή Δεξαμενή δαπάνης 550.000 ευρώ και ανέθεσε την επίσπευση της Μικρής Πλωτής Δεξαμενής, δαπάνης 850.000 ευρώ.

Ανέφερε επίσης ότι η ΝΑΥΣΟΛΠ ΑΕ έχει κινηθεί και στηρίζει το πρόγραμμα απορρόφησης κονδυλίων από το Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων ύψους 8 εκ. ευρώ για την καταπολέμηση της ανεργίας και θα ενισχυθεί για να λειτουργήσει αποτελεσματικά άμεσα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΛΠ



Σχολιασμένα