Ημερίδα για νέα προγράμματα διακρατικής συνεργασίας σε θέματα έρευνας - τεχνολογικής ανάπτυξης

Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2012 18:27

Ημερίδα Ενημέρωσης για τα νέα Προγράμματα Διακρατικής Συνεργασίας σε θέματα Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης μεταξύ Ελλάδας-Κίνας και Ελλάδας-Ισραήλ διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012, στις 10.30, στο αμφιθέατρο Βεργίνα του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των ελληνικών επιχειρήσεων για τις δύο νέες προκηρύξεις που αναμένονται άμεσα και αφορούν στην προώθηση της συνεργασίας με επιχειρήσεις της Κίνας ή/και του Ισραήλ, με τη συμμετοχή ερευνητικών φορέων, μέσω κοινής εκτέλεσης μεγάλης κλίμακας έργων Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης και τελικό ζητούμενο την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων για την ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά.

Η δημόσια χρηματοδότηση κάθε έργου θα ανέρχεται μέχρι το ποσό των 400.000 ευρώ και η διάρκειά του δε θα υπερβαίνει τα τρία έτη. Το σύνολο της δημόσιας δαπάνης, από ελληνικής πλευράς, προσδιορίζεται στα 10 εκ. Ευρώ. Αντίστοιχο ποσό θα διατεθεί για τα διμερή αυτά προγράμματα και από τις συνεργαζόμενες χώρες.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα