Q-Telecom: Κινητή και σταθερή τηλεφωνία από τον Ιούνιο

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2002 18:09
UPD:18:20

O πρόεδρος της Info-Quest Θ. Φέσσας υπογράμμισε «σηματοδοτούμε το πέρασμα της εταιρικής μας δράσης από τον χώρο των υπηρεσιών στον στρατηγικά βαθύτερο και ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο των υποδομών».

Τον Ιούνιο θα αρχίσει η παροχή υπηρεσιών της νέας τηλεπικοινωνιακής εταιρείας Q-Telecom, μέλους του ομίλου Info-Quest, που απέκτησε την τέταρτη άδεια κινητής τηλεφωνίας.

Οπως επισημάνθηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, από τον διευθυντή της Q-Telecom Κ. Πριγκηπάκη, ο νέος φορέας θα προσεγγίσει συνολικά την αγορά προσφέροντας ένα συνδυασμένο πακέτο κινητών, σταθερών και ευρυζωνικών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Βασικό πλεονέκτημα της Q-Telecom, όπως τονίστηκε, θα είναι η πανελλαδική κάλυψη από την πρώτη μέρα λειτουργίας της με την υλοποίηση της σύμβασης Εθνικής Περιαγωγής που έχει συνάψει με την Vodafone στις περιοχές μη κάλυψης του δικτύου της.

Οι επενδύσεις της Q-Telecom περιλαμβάνουν το ποσό των 25 εκατ. ευρώ για την απόκτηση άδειας κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και το ποσό των 100 εκατ. ευρώ για άμεσες επενδύσεις για την ανάπτυξη δικτύων και υποδομών.

Σε σχετικές του δηλώσεις ο πρόεδρος της Info-Quest Θ. Φέσσας υπογράμμισε «σηματοδοτούμε το πέρασμα της εταιρικής μας δράσης από τον χώρο των υπηρεσιών στον στρατηγικά βαθύτερο και ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο των υποδομών».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΟΥΕΣ



Σχολιασμένα