Αποζημίωση 25,850 εκατ. ευρώ στην Alfa Beta Roto

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012 17:12

Στο ποσό των 25,850 εκατ. ευρώ καθορίσθηκε το ύψος της αποζημίωσης της Alfa Beta Roto, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή εύκαμπτων υλικών συσκευασίας, για τις ζημιές που υπέστη από την πυρκαγιά της 22ας Ιουλίου 2011, στις εγκαταστάσεις της, στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες ΑΧΑ (ηγήτρια στο συνασφαλιστήριο), INTERAMERICAN, ΕΘΝΙΚΗ, ΕΥΡΩΠΗ, GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ, και GENERALI, που συμμετείχαν στην κάλυψη της ζημιάς, με τη διαμεσολάβηση της μεσιτικής εταιρίας «Ξηρογιαννόπουλος Insurance Brokers» και τη συνδρομή της εταιρίας πραγματογνωμόνων «Πασκάλ & Στρατής», στις 14 Δεκεμβρίου κατέληξαν σε συμφωνία με τη διοίκηση της Alfa Beta Roto για το τελικό ύψος της αποζημίωσης.

O κ. Χαράλαμπος Αργυρόπουλος, Πρόεδρος της Alfa Beta Roto, αναφερόμενος στην κάλυψη της εταιρείας του, τόνισε ότι «η διαδικασία αποζημίωσης κύλησε σε πολύ γρήγορους χρόνους και χωρίς ουσιαστικά προβλήματα στην αποτίμηση της ζημιάς, γεγονός το οποίο οδήγησε στην πλήρη οικονομική κάλυψη της Alfa Beta Roto».

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της μεσιτικής εταιρείας, Ξηρογιαννόπουλος Insurance Brokers, κ. Σίμος Ξηρογιαννόπουλος, σχολιάζοντας τα ανωτέρω δήλωσε ότι «ο τρόπος με τον οποίο έδρασαν οι έξι ασφαλιστικές, σε συνεργασία με τη μεσιτική εταιρία και τους πραγματογνώμονες, έδωσαν τη δυνατότητα σε μια απόλυτα υγιή εταιρία, με τοπική και εξαγωγική δραστηριότητα, να προχωρήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα απρόσκοπτα στο έργο της, να επανακτήσει την παραγωγική της δυνατότητα, να διατηρήσει το πελατολόγιό της και, κυρίως, να διασφαλίσει όλες τις θέσεις εργασίας παρά τις αρνητικές οικονομικές συγκυρίες».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα