Medwood 2012 από 29/3 έως 1/4/2012 στο Metropolitan Expο

Με τη συμμετοχή μεγάλων βιομηχανιών της Ελλάδας και του Εξωτερικού
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012 14:51

Με βασική αρχή την ανάπτυξη της εξωστρέφειας η διεθνής έκθεση για τα δομικά προϊόντα ξύλου και τα υλικά επιπλοποιίας Medwood πραγματοποιείται -παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία - στις καθορισμένες ημερομηνίες 29/3 έως 1/4/2012 στην Αθήνα (Metropolitan Expo).

Πρόκειται για μία έκθεση που παραμένει θεσμός για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και αναμένεται να υποδεχθεί επιχειρηματικές αποστολές από τις συγκεκριμένες περιοχές αλλά και από Κεντρική Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Eνδεικτικά αναφέρεται η συμμετοχή του ομίλου AlfaWood/Shelman, των εταιρειών Καλογρίδης, Γιώτας, των ομίλων Κastamonu, Egger, EXPORTDRVO, BLACK & DECKER κλπ.

Όπως σε κάθε διοργάνωση, η Medwood καινοτομεί με παράλληλες εκδηλώσεις για αρχιτέκτονες, μηχανικούς, designers, εμπόρους δομικών υλικών ξύλου, χρωμάτων, μηχανημάτων, εργαλείων, υλικών επιπλοποιίας, και ιδιώτες που αναζητούν καινοτομίες και οικολογικές επιλογές.

H έκθεση υποστηρίζεται από τις Πολυτεχνικές Σχολές Ελλάδας , από επίσημους φορείς όπως είναι ο Οργανισμός Πιστοποίησης ift Rosenheim, ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος και από κλαδικά μέσα του χώρου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα