ΟΤΕ : Από τη Θεσσαλονίκη η καμπάνια για την Ολυμπιάδα

Δευτέρα, 29 Απριλίου 2002 11:04

Από τη Θεσσαλονίκη, μία από τις πέντε πόλεις που θα φιλοξενήσουν ολυμπιακά αγωνίσματα, ξεκινά η καμπάνια του ΟΤΕ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Σήμερα στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα», φιλοξενείται από σήμερα και μέχρι την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του ιστορικού διατηρητέου ξενοδοχείου, γιγάντιο πανώ με τη φωτογραφία του Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα, συνολικού εμβαδού περίπου 3000 τ.μ. περίπου.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του οργανισμού, τα ιδεώδη του αθλητισμού που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο ο Πύρρος Δήμας, αποτελούν σταθερή αξία ζωής. Το πρότυπο ζωής που ενσαρκώνει ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης θα βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, προτρέποντας τη νέα γενιά να συμμετέχει σε μια παγκόσμια γιορτή που υμνεί την ευγενή άμιλλα και τη διαρκή προσπάθεια.

Σε μία περίοδο που κορυφώνεται η εθνική προσπάθεια για την επιτυχή πραγματοποίηση των Ολυμπιακών Αγώνων, ο ΟΤΕ υπενθυμίζει σε όλους ότι η Ελλάδα ήταν και είναι η χώρα του μέτρου, της ειρήνης και του πολιτισμού.

Ο ΟΤΕ προβάλλει το προφίλ επικοινωνίας του σύγχρονου Ελληνα και κάνει μια πρόταση για πιο ουσιαστική επικοινωνία, μια πρόταση που μόνο αυτός μπορεί να κάνει.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα