Μότορ Οϊλ : Στις 31 Μαϊου η τακτική γενική συνέλευση

Τρίτη, 30 Απριλίου 2002 10:30
UPD:11:08

Την Παρασκεύη 31 Μαϊου στις 12:30' μ.μ. στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, θα πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Μότορ Οϊλ Ελλάς Διϋλιστήρια Κορίνθου Α.Ε., μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι :

* Ακρόαση των εκθέσεων του διοικητικού συμβουλίου και των ελεγκτών για τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της εταιρικής χρήσης από 1.1.2001 μέχρι 31.12.2001.

* Εγκριση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας, δηλαδή, του ισολογισμού, του λογαριασμού αποτελεσμάτων χρήσης, της εταιρικής χρήσης από 1.1.2001 μέχρι 31.12.2001, με το συνοδεύον αυτές πιστοποιητικό ελέγχου των ορκωτών ελεγκτών, του προσαρτήματος και της έκθεσης του διοικητικού συμβουλίου.

* Eγκριση ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2001 της εταιρείας και της συνδεδεμένης με αυτήν ανώνυμης εταιρείας «AVINOIL ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ». δηλ. του ενοποιημένου ισολογισμού, της ενοποιημένης κατάστασης αποτελεσμάτων του σχετικού προσαρτήματος και της έκθεσης του διοικητικού συμβουλίου.

* Απαλλαγή των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των ορκωτών ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και τα πεπραγμένα της παραπάνω χρήσης.

* Εκλογή μελών νέου διοικητικού συμβουλίου καθόσον λήγει η θητεία του υπάρχοντος.

* Επικύρωση των αλλαγών που έγιναν στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου κατά τη διάρκεια της θητείας του.

* Δήλωση μερίσματος.

* Εκλογή δύο ορκωτών ελεγκτών, δηλαδή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού, για τη χρήση 2002 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.

* Τροποποίηση του άρθρου 21 του κωδικοποιημένου καταστατικού της εταιρείας, ώστε να επιτρέπεται προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου η καταβολή αμοιβής/αποζημίωσης για τις υπηρεσίες τους.

* Εγκριση καταβολής αμοιβής στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

* Διάφορα συναφή θέματα και ανακοινώσεις.

Μέτοχοι οι οποίοι επιθυμούν να μετάσχουν στη τακτική γενική συνέλευση, οφείλουν να μεριμνήσουν για τη δέσμευση των μετοχών τους, μέσω του Χειριστού του Λογαριασμού τους στο σύστημα Αϋλων Τίτλων (ΣΑΤ) ή του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, και να καταθέσουν τη σχετική βεβαίωση, καθώς και τα έγγραφα νομιμοποιήσης των αντιπροσώπων τους, στο ταμείο της εταιρείας, τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν την γενική συνέλευση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΟΗ



Σχολιασμένα