Νέες επενδύσεις 55 εκατ. ευρώ από την Attica Ventures

Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2012 15:27
UPD:15:34

Την ολοκλήρωση τεσσάρων νέων επενδύσεων, συνολικού ύψους 55 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η Attica Ventures. Οι τρεις επενδύσεις αφορούν την υλοποίηση και θέση σε λειτουργία ισάριθμων έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας 22MW (αιολικό 14 MW και 2 φωτοβολταϊκά 7MW) στην Αρκαδία και την Ηλεία.

Όπως ανακοινώθηκε, η κατασκευή των έργων ολοκληρώθηκε πρόσφατα και ήδη τα δύο φωτοβολταϊκά, που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τον όμιλο Solar Cells Hellas, έχουν ήδη διασυνδεθεί στο δίκτυο. Επισημαίνεται ότι έχουν λάβει τις οριστικές άδειες λειτουργίας και έχει ξεκινήσει η τιμολόγηση στο σύστημα.

Τα ίδια κεφάλαια, με τα οποία συμμετείχε η Attica Ventures, ήταν περισσότερα από 9,3 εκατ. ευρώ και η εταιρεία συνεργάστηκε με την Attica Bank για την επιτυχή ολοκλήρωση του χρηματοδοτικού σχήματος (δανειακά κεφάλαια- bridge finance).

Παράλληλα, η Attica Ventures ολοκλήρωσε τον δεύτερο γύρο χρηματοδότησης στην Antcor, εταιρεία παραγωγής λογισμικού τηλεπικοινωνιακών δικτύων, με στόχο την περαιτέρω εξέλιξη και ολοκλήρωση των προϊόντων της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα