Olympic Air: Νέο δρομολόγιο Αθήνα - Τελ Αβίβ

Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2012 11:07

Τη μεγαλύτερη πόλη του Ισραήλ, το Τελ Αβίβ, προσθέτει από σήμερα στον προγραμματισμό των τακτικών της πτήσεων η Olympic Air.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι πτήσεις από Αθήνα προς Τελ Αβίβ θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus A320/A319 τρείς φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Παρασκευή και Κυριακή. Τη Δευτέρα και την Παρασκευή η αναχώρηση θα γίνεται στις 10:35 πμ, ενώ την Κυριακή στις 11:55 πμ. (τοπικές ώρες). Αντίστοιχα, από Τελ Αβίβ προς Αθήνα, τη Δευτέρα και την Παρασκευή η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για τις 13:20, ενώ την Κυριακή για τις 15:20.

Την καλοκαιρινή περίοδο η συχνότητα των πτήσεων θα αυξηθεί σε τέσσερις εβδομαδιαίως, προσθέτοντας την Πέμπτη στις προγραμματισμένες πτήσεις. Η διάρκεια πτήσης είναι 1 ώρα και 50 λεπτά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ δεν υπάρχει διαφορά ώρας.

«Η έναρξη του δρομολογίου συμπίπτει με σημαντικές εξελίξεις στις περιφερειακές και επιχειρηματικές διασυνδέσεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Οι αναβαθμισμένες σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, ειδικά στον επιχειρηματικό τομέα, απαιτούν ευέλικτες και αποτελεσματικές αερομεταφορές μεταξύ των δύο χωρών. Παράλληλα η αυξανόμενη ροή τουριστών καθιστά αναγκαία την αύξηση της συχνότητας των αεροπορικών δρομολογίων και των συναφών υπηρεσιών», σχολίασε ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Olympic Air, κ. Γιώργος Ευστρατιάδης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα