Samsung: Αναβάθμιση λογισμικού για το Galaxy S II

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 14:31

Τη διάθεση του Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) αναβάθμισης λογισμικού για το GALAXY S II ανακοίνωσε η Samsung Electronics.

Η διάθεση της αναβάθμισης θα ξεκινήσει από τις χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένου της Πολωνίας, της Ουγγαρίας και της Σουηδίας, καθώς και την Κορέα, και θα επεκταθεί σταδιακά στις υπόλοιπες αγορές. Στην ελληνική αγορά θα είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Η έκδοση Android 4.0 ICS για τις συσκευές GALAXY Note, GALAXY SII LTE, GALAXY R, GALAXY Tab 7.0 Plus, 7.7, 8.9, 8.9 LTE και 10.1 θα διατεθεί σύντομα.

Η Samsung Electronics έχει ολοκληρώσει την αναβάθμιση των συσκευών GALAXY με την έκδοση Gingerbread την προηγούμενη χρονιά, παρέχοντας αναβαθμίσεις λογισμικού τόσο στην έκδοση Froyo αλλά και την Gingerbread.

Παράλληλα, θα προσφέρει αναβαθμισμένη έκδοση, βασισμένη στο Android 2.3 Gingerbread για τα GALAXY S, GALAXY Tab 7, GALAXY S Plus, GALAXY S SCL (Super Clear LCD) και GALAXY W από το τέλος Μαρτίου 2012. Η έκδοση αυτή θα προσφέρει αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης στις εν λόγω συσκευές, προσθέτοντας πρωτοποριακά χαρακτηριστικά στο user interface των συσκευών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα