Eκπτωτικό πρόγραμμα «Πάμε Σκόπελο 2012»

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012 17:26
UPD:17:39

Με εκπτώσεις θα υποδεχθεί φέτος η Σκόπελος τους επισκέπτες της, οι οποίοι θα μπορούν να επωφεληθούν από σημαντικές μειώσεις τιμών στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται στο νησί στο πλαίσιο του προγράμματος «Πάμε Σκόπελο 2012».

Η νέα πρωτοβουλία αφορά στην τουριστική περίοδο (Μάιος - Οκτώβριος) και προσφέρει στους επισκέπτες εκπτώσεις που κυμαίνονται από 10% έως 30% στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις.

Σε αυτές περιλαμβάνονται ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως εστιατόρια και καφέ - μπαρ, γραφεία ενοικιάσεως αυτοκίνητων καθώς και εμπορικά καταστήματα.

Για να αξιοποιήσουν το πρόγραμμα, οι επισκέπτες θα πρέπει να προμηθευτούν την εκπτωτική κάρτα από ειδικά περίπτερα σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ( περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στον ιστότοπο του δήμου, http://www.skopelos.gov.gr ).

Η νέα στρατηγική τουριστικής ανάπτυξης και προβολής της Σκοπέλου παρουσιάστηκε από τον δήμαρχο, κ. Γιώργο Μιχελή, και τον πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής, κ. Κώστα Σκούρα, στην ειδική εκδήλωση-συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Ίδρυμα Κακογιάννη, παρουσία του υφυπουργού Πολιτισμού, κ. Γιώργου Νικητιάδη.

Με στόχο τον επαναπροσδιορισμό της θέση της στον τουριστικό χάρτη, η Σκόπελος έλαβε μέρος στις τουριστικές εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Μιλάνο, τη Δανία, τη Σερβία, τη Βουλγαρία, το Βερολίνο, τη Ρουμανία, τη Νορβηγία, ενώ πρόκειται να συμμετέχει και στις εκθέσεις της Σουηδίας και της Μόσχας. Επίσης, προκήρυξε διαγωνισμό για τη δημιουργία νέου λογότυπου και σλόγκαν, τα οποία παρουσιάστηκαν στη συνέντευξη Τύπου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα