Σήμα ποιότητας «ελληνικής μεσογειακής κουζίνας»

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012 16:22
UPD:16:24

Μετά από συνεργασία μεταξύ του Γερμανο - Ελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου (DHW), της Ένωσης Γερμανών Ξενοδόχων και Γαστρονόμων (DEHOGA) και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Hellenic Chefs Club) αποφασίσθηκαν οι προδιαγραφές για την καθιέρωση και την εφαρμογή του σήματος ποιότητας «Ελληνική Μεσογειακή Κουζίνα».

Το σήμα αποσκοπεί στην αναβάθμιση της ελληνικής γαστρονομίας διεθνώς, την γνωστοποίηση της υγιούς ελληνικής μεσογειακής κουζίνας και της κρητικής δίαιτας, τη διάδοση της ελληνικής φιλοξενίας και την προώθηση των ποιοτικών προϊόντων της ελληνικής γης μέσω των χώρων εστίασης.

Το σήμα θα απονέμεται σε επιλεγμένα εστιατόρια κατόπιν αιτήσεως αυτών και εφόσον πληρούν όλους τους όρους του σήματος και το μενού τους έχει εγκριθεί από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα