Eurobank: Εφαρμογή «Επιστροφή App» για smartphones

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012 13:26

Την «Επιστροφή App», την πρώτη εφαρμογή για κινητά smartphones, αποκτά το πρόγραμμα επιβράβευσης των καρτών Eurobank «Επιστροφή».

«Πρόκειται για μια νέα πρωτοποριακή εφαρμογή που ενεργοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για την υποστήριξη προγραμμάτων επιβράβευσης πιστωτικών και χρεωστικών καρτών», αναφέρει η Eurobank σε ανακοίνωσή της.

Με τη νέα αυτή εφαρμογή, η Eurobank επιθυμεί να συμβάλλει στην προσπάθεια στήριξης του εμπορίου, δημιουργώντας στους πελάτες κίνητρα που θα μπορούσαν να αυξήσουν το τζίρο και τις συναλλαγές, και να διευκολύνει τους πελάτες να ενημερώνονται άμεσα και εύκολα ώστε να επωφελούνται από τις υπάρχουσες προσφορές των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα «Επιστροφή», εμπόρων.

Η «Επιστροφή App» εγκαθίσταται στα κινητά τύπου smartphone, τα οποία διαθέτουν λειτουργικό iOS (iPhone) ή Android (Samsung, Sony Ericson, LG) και δίνει την δυνατότητα στον πελάτη, να αναζητά και να έχει άμεση πρόσβαση σε οποιασδήποτε πληροφορία και ειδική προσφορά αφορά στο Πρόγραμμα «Επιστροφή». Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο App Store και στο Android Market.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα