Γ. Παναγόπουλος: Δεν θέλουμε χρήματα, μόνο αέρα να ανασάνουμε

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012 12:16

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος τόνισε ότι επιβάλλεται να δοθεί οριστικό τέλος στη συνεχή συμπίεση μισθών και συντάξεων και στην επιβολή νέων φόρων, κάνοντας λόγο για «αποτυχημένες και επικίνδυνες πολιτικές αργού θανάτου».

«Δεν θέλουμε χρηματικά δώρα, μόνο αέρα για να ανασάνουμε», δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA), μετά τη χθεσινή συνάντηση με την καγκελάριο της Γερμανίας, Αγκελα Μέρκελ.

Ο κ. Παναγόπουλος ανέφερε ότι το πραγματικό πρόβλημα της χώρας μας είναι η ύφεση και τόνισε ότι με την εξοντωτική λιτότητα δεν θα βγούμε από την κρίση.

Στη χθεσινή συνάντηση με την κ. Μέρκελ ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ εξέθεσε στην Γερμανίδα καγκελάριο τα «δυσμενή αποτελέσματα» των μέτρων που εφαρμόστηκαν στη χώρα μας.

Ο κ. Παναγόπουλος τόνισε ότι επιβάλλεται να δοθεί οριστικό τέλος στη συνεχή συμπίεση μισθών και συντάξεων και στην επιβολή νέων φόρων, κάνοντας λόγο για «αποτυχημένες και επικίνδυνες πολιτικές αργού θανάτου» http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2154664 .

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα