ΕΤΕ: Από 28/3 η εξυπηρέτηση πελατών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου-Λήμνου

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 15:40

Ολοκληρώθηκε η μεταφορά στην Εθνική Τράπεζα των ηλεκτρονικών αρχείων των καταθέσεων των πελατών της «Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου-Λήμνου» και από τις 28/3/2012 αρχίζει η εξυπηρέτησή τους από το Δίκτυο των Καταστημάτων της ΕΤΕ.

Όπως διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση, για την άμεση και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων καταθετών έχουν ανοιχθεί νέοι λογαριασμοί, σε αντιστοίχηση με τους λογαριασμούς που τηρούσαν στη Συνεταιριστική Τράπεζα Λέσβου - Λήμνου. Στους νέους λογαριασμούς μεταφέρθηκαν τα υπόλοιπα καταθέσεων όπως αυτά διαμορφώθηκαν κατά την τελευταία εργάσιμη ημέρα της εν λόγω Συνεταιριστικής Τράπεζας.

Η προσέλευση των νέων πελατών, στο Δίκτυο Καταστημάτων της Εθνικής, είναι απαραίτητη μόνο σε περίπτωση που επιθυμούν να διενεργήσουν άμεσα συναλλαγές.

Η ΕΤΕ διευκρινίζει επίσης ότι το υπόλοιπο των λογαριασμών πρώτης ζήτησης (ταμιευτηρίου, τρεχούμενοι, όψεως) μεταφέρεται σε λογαριασμούς ίδιας μορφής και στο ίδιο νόμισμα, ενώ το υπόλοιπο των προθεσμιακών λογαριασμών μεταφέρεται σε λογαριασμούς πρώτης ζήτησης, ανάλογα με την κατηγορία του δικαιούχου (ταμιευτηρίου για τα φυσικά πρόσωπα, όψεως για τα νομικά πρόσωπα).

Σημειώνεται ακόμη ότι κατά την πρώτη επίσκεψη δικαιούχου λογαριασμού σε οποιοδήποτε κατάστημα της Εθνικής πρέπει να προσκομίσει τα κατά νόμον απαιτούμενα αποδεικτικά ταυτοπροσωπίας (Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο σε ισχύ ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο στοιχείο ταυτοποίησής του) και να αναφέρει - εφόσον τον γνωρίζει - τον αριθμό λογαριασμού που τηρούσε στη Συνεταιριστική Τράπεζα Λέσβου - Λήμνου.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα