Intralot: Νέο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Ολλανδία

Δευτέρα, 02 Απριλίου 2012 10:55

Το νέο επίσημο, ευρωπαϊκό παιχνίδι «Eurojackpot» υλοποίησε επιτυχώς για την ολλανδική λοταρία De Lotto η Intralot Nederland BV, θυγατρική του Ομίλου Intralot στην Ολλανδία. Το νέο παιχνίδι ξεκίνησε στις 23 Μαρτίου.

Στο παιχνίδι αυτό, που ανέπτυξε τεχνολογικά η Intralot για λογαριασμό της De Lotto, συμμετέχουν έξι χώρες (Ολλανδία, Δανία, Γερμανία, Εσθονία, Φιλανδία και Σλοβενία).

Η κλήρωση πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή βράδυ στο Ελσίνκι της Φιλανδίας και τα κουπόνια συμμετοχής διατίθενται στα πρακτορεία, αλλά και μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα www.eurojackpot.nl. Τα κέρδη των παικτών ξεκινούν από τα 10 εκατ. ευρώ και μπορούν να ανέλθουν μέχρι τα 90 εκατ. ευρώ, ενώ το πόσο του τζακποτ μπορεί να μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση για 12 συνεχόμενες εβδομάδες. Εάν μετά την πάροδο αυτού του χρονικού διαστήματος δεν υπάρξει νικητής, τα κέρδη μοιράζονται στους νικητές της δεύτερης κατηγορίας στην κλήρωση της επόμενης εβδομάδας.

Όπως σημειώνει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, ο αριθμός των χωρών που συμμετέχουν, όπως και τα τζακποτ, είναι πιθανό να αυξηθούν στο μέλλον.

«Είμαστε υπερήφανοι που εισαγάγαμε στην Ολλανδία αυτό το νέο, συναρπαστικό παιχνίδι. Ο διεθνής χαρακτήρας του παιχνιδιού προσφέρει μεγάλα τζακποτ, επομένως και κέρδη, τα οποία προσελκύουν το ενδιαφέρον όλων των παικτών», δήλωσε ο κ. Harrie Linders, Διευθύνων Σύμβουλος της De Lotto.

Ο κ. Μανώλης Λαμπράκης, Γενικός Διευθυντής της Intralot Nederland BV, σχολίασε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συμμετείχαμε ενεργά σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή για την ευρωπαϊκή αγορά τυχερών παιχνιδιών υποστηρίζοντας το συνεργάτη μας De Lotto στην υλοποίηση του "Eurojackpot" στην Ολλανδία. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν πολύ θετικά στην πρεμιέρα του νέου παιχνιδιού και είμαστε σίγουροι ότι γρήγορα θα γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στην Ευρώπη. Η εμπιστοσύνη που μας έδειξε η De Lotto επιλέγοντας μας για τεχνολογικό συνεργάτη της έχει ήδη φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα.»



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα