Coca-Cola 3E: Ο Μ. Ήμελλος νέος οικονομικός διευθυντής

Δευτέρα, 02 Απριλίου 2012 12:47

Τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή του Ομίλου Coca-Cola Τρία Έψιλον αναλαμβάνει από σήμερα ο κ. Μιχάλης Ήμελλος, αντικαθιστώντας τον κ. Robert Murray, ο οποίος ανακοίνωσε πρόσφατα την πρόθεσή του να επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Ο κ. Ήμελλος ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Coca-Cola 3Ε τον Ιούλιο του 2008 από τη θέση του Οικονομικού Περιφερειακού Διευθυντή. Τον Ιούλιο του 2011 ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή των δραστηριοτήτων της εταιρείας στη Ρουμανία και τη Μολδαβία.

«Εκ μέρους όλων των εργαζομένων του Ομίλου, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Rob για τις ηγετικές του ικανότητες και την εξαιρετική αφοσίωσή του. Ως Οικονομικός Διευθυντής κατά τα 4 τελευταία χρόνια έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εφαρμογή των στρατηγικών μας πρωτοβουλιών. Ταυτόχρονα, έχω την ιδιαίτερη ευχαρίστηση να καλωσορίσω το Μιχάλη στη νέα του θέση. Τα επιτεύγματα του Μιχάλη, η επιχειρηματική του οξύνοια, οι ηγετικές του ικανότητες και η προσήλωση του σε αποτελέσματα αποτελούν μια ισχυρή βάση για τη συμβολή του στη επιτυχία της Coca-Cola Τρία Έψιλον», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Λόης, Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola Τρία Έψιλον.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα