Ευρωπαϊκή Πίστη: Στρατηγική συνεργασία με Cyclon

Τετάρτη, 04 Απριλίου 2012 13:55

Τη σύναψη στρατηγικής συμμαχίας με κοινωνικό περιεχόμενο, πέραν της επιχειρηματικής διάστασης, ανακοίνωσαν η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. και η Cyclon Ελλάς Α.Ε.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι συνεργαζόμενες εταιρείες προσφέρουν στους πελάτες τους σημαντικά προνόμια μέσω του προγράμματος Επιστροφής Ασφαλίστρων και Δωρεάν Αγορών Lifecard.

Μεταξύ άλλων, προσφέρουν επιστροφή ασφαλίστρων στους ασφαλισμένους της ΑΕΓΑ Ευρωπαϊκή Πίστη για τις αγορές που πραγματοποιούν από τα πρατήρια υγρών καυσίμων Cyclon και δωρεάν αγορές από τα πρατήρια υγρών καυσίμων Cyclon σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης από ατύχημα, ίσης αξίας με αυτές που οι πελάτες της Ασφαλιστικής έκαναν στο προηγούμενο ίσο χρονικό διάστημα, την αξία των οποίων πληρώνει στη Cyclon η Ευρωπαϊκή Πίστη.

«Η συνεργασία αυτή μεταξύ των εταιρειών Cyclon και Ευρωπαϊκή Πίστη, συμπληρώνει το εύρος των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα επιχειρήσεων και εκτιμάται ότι θα αξιοποιήσει περαιτέρω τόσο τα πελατολόγια όσο και τα εκτεταμένα δίκτυα διανομής των δύο οργανισμών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΠΙΚ



Σχολιασμένα