Προς άμεση δημοπράτηση τρία έργα ΣΔΙΤ

Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 12:58

Σύσκεψη με αντικείμενο το συντονισμό των επόμενων ενεργειών για τρία αναπτυξιακά έργα ΣΔΙΤ στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων και της ανάπτυξης χιονοδρομικών/ αθλητικών υποδομών, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο της υπουργού Ανάπτυξης, με τη συμμετοχή των δημάρχων Νάουσας, Αγρινίου και Ήλιδας, καθώς και του Ειδικού Γραμματέα ΣΔΙΤ.

Σύσκεψη με αντικείμενο το συντονισμό των επόμενων ενεργειών για τρία αναπτυξιακά έργα ΣΔΙΤ στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων και της ανάπτυξης χιονοδρομικών/ αθλητικών υποδομών, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο της υπουργού Ανάπτυξης, με τη συμμετοχή των δημάρχων Νάουσας, Αγρινίου και Ήλιδας, καθώς και του Ειδικού Γραμματέα ΣΔΙΤ. Στόχος, η άμεση δημοπράτηση των έργων.

Δύο από τα τρία έργα που εγκρίθηκαν χθες από την αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή, αφορούν στη διαχείριση απορριμμάτων στη Δυτική Ελλάδα, στο πλαίσιο του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων των περιοχών της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηλείας, για τη διαχείριση περίπου 100.000 τόνων αστικών αποβλήτων ετησίως στην κάθε περιοχή, με παράλληλη αξιοποίηση κοινοτικών και ιδιωτικών πόρων.

Το τρίτο έργο αφορά στην αναβάθμιση, επέκταση και αξιοποίηση του χιονοδρομικού κέντρου 3-5 Πηγάδια και την υλοποίηση τουριστικών και αθλητικών εγκαταστάσεων στη Νάουσα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα